2777
2789
عنوان

بیبی چک

140 بازدید | 18 پست

خانما سلام.ممنون میشم راهنمایی کنید ،پنج روز از موعدم گذشته دیروز بیبی چکم منفی بود ماه سوم اقدامم هستم .ولی برخلاف ماهای پیش اصلا درد پری ندارم فقط بیحالم و حالت تهوع دارم بنظرتون میشه بیبی اشتباه‌کنه؟

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اقدام همه چی بهم میریزه، من ماه اول دو هفته عقب انداختم وای دوبار بی بی زدم منفی بود چقد گریه کردم واقعا عقب انداختن با بی بی منفی اعصاب خورد کنه، ان شالله بارداری شما عزیزم یه چن روز دیگه امتحان کن باز شاید دیر لقاح انجام شده

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن

۵ روز گذشته باید حداقل هاله مینداخت ولی از منی که ۳ ساله اقدامم به گوش داشته باش که خیلی به علائم توجه کنی بیشتر علائم میاد سراغ ادم من اون ماهی ک میگفتم صد درصد باردارم پریود شدم اون ماهی که اصن توجه نداشتم به علایم و منتطر پریود بودم دیدم بلع حاملم

Benim dinim  insanlik🌈
من تجربه دارم خیلی بده هشت ماهه اقدامم همه جور علائم داشتم تا دوازده روز تاخیر داشتم ولی هنوز حامله ...

ایشالا باشی

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 
تو اقدام همه چی بهم میریزه، من ماه اول دو هفته عقب انداختم وای دوبار بی بی زدم منفی بود چقد گریه کرد ...

الان باردارین؟