2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون با  چه سیاستی رفتار میکنی . ی چند مورد بگو

ببین وقتی سرکار هی تند تند اس نمیدم با این ک دلم میخواد فقط ی خسته نباشید میگم . هروقت ک وقت داشتی اس بده دیگه گیر نمیدم . 

یا مثلا من چیزی میگم ک بدش میاد میگم برام توضیح بده من نمیدونم از چی عصبی هستی اونم میگه فلان چیز باهم حلش میکنیم

تنیا ترین تنیا منم دلم تنگه ولی خنم 🥀🥀🥀

والا من کارخاصی نمیکنم بیشترهمسرم دلش میخادتوجه منوبه خودش جلب کنه تامن اونو😑🤣🔪

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
مغردر قد بهش سریع بر میخوره  . میخواد خودش سر باشه . و از التماس و اویزون بودن بدش میاد

خب سعی کن مثل خودش باشی زیاد پیگیر نباش بعد ببین چ ۹وری خودشم کنجکاو میشه

بچه ها ببخشید که بی ربط  تاپیک زدم . میگم چرا من هرچی پروفایل میزارم میگه تایید نشده  

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
خب همون با  چه سیاستی رفتار میکنی . ی چند مورد بگو

من رل قبلیم خیلی مغرور بود بعد منم ی مدت مثل خودش شدم مثلا میخواست من عصبی کنه میگفت اون دختر چقدر نازه ازین حرفا منم فقط لبخند میزدم بعد چند بار بعدش منم میگفتم اون پسر چ بدنی داره معلوم براش زحمت کشیده قشنگ قهوای میکردم همون لحظه ن