2777
2789

خانمي ميشه جواب منو بدي؟ 

شما پلي كيستيك بودي و باردار شدي؟ يا بعدش پلي كيستيك شدي؟

چيكار كردي باردار شدي؟ چند وقت اقدام بودي؟

خدا رسوندت كه بپرسم

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بودم با یه ماه اقدام شدم  بعد زایمان باز برگشته

تو رو خدا؟ 

منم چند ساله پلي كيستيكم 

چيز خاصي مصرف نكردي براي باردار شدنت؟ گرمي عرقي قرصي چيزي؟ 

براي شيرت رازيانه بخوري و بومادران خوبه 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
ممنون عزیزم  نه نخوردم چیزی فقط آرامش و تقویت خودت و ورزش

اميدوار شدم ديدمت 

خداروشكر

عرق رازيانه و بومادران يادت نره زياد كننده شيره

خانمي ميشه جواب منو بدي؟  شما پلي كيستيك بودي و باردار شدي؟ يا بعدش پلي كيستيك شدي؟ چيكار كرد ...

عزیزم منم پلی کیستیک بودم و الان باردارم

واسه پلی کیستیکها باردار شدن نسبت به بقیه یکم سختر و زمانبره وگرنه قابل انجام

داروی گیاهی هم اگر میخواهی پنج انگشت.تخم هویج.رازیانه و بومادران رو آسیاب کن و از هر کدوم به اندازه یه قاشق چای خوری بریز و دم کن و بخور خیلی عالیه

عزیزم منم پلی کیستیک بودم و الان باردارم واسه پلی کیستیکها باردار شدن نسبت به بقیه یکم سختر و زمانب ...

مرسي عزيزم 

من اينارو ميخوردم قاعدگيم منظم شد ولي كيستام هميشه هست

با وجود اين كيست ها باردار نميشم يعني؟ در حين اقدام مصرف اين موارد مانعي نداره؟ 

مرسي عزيزم  من اينارو ميخوردم قاعدگيم منظم شد ولي كيستام هميشه هست با وجود اين كيست ها باردار ...

ببین من از روز 5 پریود میخوردم تا روز 17 

اگر داروی شیمیایی میخوری از این گیاهیا نخور دیگه

یا گیاهی بخور یا شیمیایی

اگر دوست داری زود بچه دار بشی برو دکتر بهت دارو بده خودتو معطل داروی گیاهی نکن

ببین من از روز 5 پریود میخوردم تا روز 17  اگر داروی شیمیایی میخوری از این گیاهیا نخور دیگه یا ...

شيميايي چندسال استفاده ميكردم

تا قطع ميكردم دوباره بي نظم ميشد

خيلي هم چاقم ميكرد بدتر بود 

عزيز من سه روز پيش موعدم بوده ( البته اكثرا نامنظم هستم، اما ماهي يكبار رو ميشدم) الان دو روزه هيچي نميتونم بخورم انگار ميخوام ببخشيد تهوع دارم ببخشيد بدنمم حساس شده، زير دلمم درد ميكنه انگار ميخوام پريود بشم بنظرت امكانش هست باردار باشم؟ وقتي باردار ميشيم و قاعدگي عقب ميافته علايم قاعدگي رو داريم ولي نميشبم؟ يا كلا علايم قاعدگي رو هم نداريم؟ ( زير دل درد گرفتن )