2777
2789

اگه برای اولین‌بار زده طبیعیه دیر تر درمیاد

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییی ناموسا بی خیاللللل

منم پشما م دیر درمیاد خو😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این حرفا چیههههههههه

ژاااان😜💜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چقد پیگیررر

حالا من دوهفته نباشم مامانم نمیفمه

تو نگران اینی مو پاهادخترت چرا در نمیاد

بابا ایول😂

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
😁❤😐

این کاربریتو دوست دارم😁💜

چرا؟؟؟😁❤😂

چون نام کاربریش رو دوست دارم😁😜👐