2777
2789
عنوان

طلاق

131 بازدید | 13 پست

دارم طلاق میگیرم الان دوماه دونبال کار هاش ام خیلی دلم گرفته دوست دارم بعد طلاق ام یک ادم خوب و خانواده دار سر راه ام قرار بگیره منم معنی یک زندگی متاهلی خوب درک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا همچین چیزی نیست عزیزم، خودت باید روی پای خودت بایستی خیلی کم ادم توی ازدواج دومش شانس بیاره معمولا طرفی که قبلا طلاق گرفته همش کوتاه میاد تا زندگی نرمالی داشته باشه، زیاد دلت رو به این حرفا خوش نکن

از الان دنبال ی زندگی جدید نباش سعی کن اودت زندگیتو بسازی نکه منتظر یه شاهزاده با اسب سفید بشینی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بزار برسی بیخیسی خخخخ

وقتی میبنیم همه دوستام خوشبخت شدن حسرت یک زندگی دونفره خوب به دلم‌موند یعنی واقعا نمیدونم زندگی متاهلی یعنی چی من تو اون زندگی فقط مسول رفع نیاز جنسی اش بودم همش کتک و فحش ، بیکار بود ، معتاد بود، خرج خونه نمیکرد ، بیرون نمیبردم تو خونه حبس ام‌میکرد شکاک بود

وقتی میبنیم همه دوستام خوشبخت شدن حسرت یک زندگی دونفره خوب به دلم‌موند یعنی واقعا نمیدونم زندگی متاه ...

موقع ازدواج شرایطش خوب بود تحقیقاتتت خوب بود سن ازدواج خودت خوب بود ....

والا طرف های ما تو زندگی های دومشون خیلی خوشبخت ان

ببین من زندگی دوممه دوستم زندگی دومشه خواهرشوهر خواهرم زندگی دومشه همش ما داریم کوتاه میایم ولی ظاهرا بله از بیرون خیلی خوشبختیم ولی از درون داغونیم

ببین من زندگی دوممه دوستم زندگی دومشه خواهرشوهر خواهرم زندگی دومشه همش ما داریم کوتاه میایم ولی ظاهر ...

از زندگی اول من داغون تره شوهرم‌معتاد ، فحاش ، رفیق باز معتاد ، بیکار،  خرج خونه اصلا نمیکرد ، من‌تو خونه حبس مسکرد فقط ماهی یک‌بار خونه بابام