من اخرین پریودم ۹فروردین بوده از 19 فروردین اقدام داشتم الان تقریبا ده یازده روزه از موعدم گذشته علایمم درد سینه ،گاهی وقتا حالت تهوع ،زود زود گرسنه میشم خیلی کم تنگی نفس دارم و دل درد و کمر درد خفیف روز پری آز دادم بیمارستان منفی بوده دیروز عصر بی بی زدم منفی بود احتمال داره باردار باشم ؟ آز کی مشخص میکنه بارداری رو هفته چندم؟
از روز اول پری تا یه هفته هفته اول بارداری محسوب میشه گل.. واسه خاهرمم دعا کن
باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اخه حالت تهوع داشتنم منو به شک انداخته اگه نیستم پس چرا اینجوری شدم😢 از ماما سوال کردم گفتن گاهی لق ...
من خودم لقاحم دو هفته دیر نشون داد حالا که لازم نیس کاری انجام بدی یه هفته دیگه صبر کن آرامش داشته باش بعد برو آزمایش بده چون باردارم باشی که تا هفته 8 و اینا نمیخواد هیچکاری کنی فقط استرس نداشته باش رژیم غذاییتو رعایت کن
من خودم لقاحم دو هفته دیر نشون داد حالا که لازم نیس کاری انجام بدی یه هفته دیگه صبر کن آرامش داشته ب ...
اخه من بدنم خیلی ضعیفه کمبود وزن شدید دارم که هیچ جوره جبران نشده خیلی کارا کرده بودم الان میترسم باردار باشم و کاری کنم بهش اسیب برسه چون با خانواده شوهرم زندگی میکنم استراحت انچنانی ندارم ،موقع رابطه خیلی شکمم سفت میشه و درد میگیره نفس کم میارم وقتی خوابم حالت تهوع شدید دارم موقع بیداری حالم بهتره علایمی که داشتم به ماما گفتم احتمال بارداری رو داده چون من مشکل کیست یا تنبلی این چیزا ندارم چند وقت پیش چکاب شدم سالم سالمم
اخه من بدنم خیلی ضعیفه کمبود وزن شدید دارم که هیچ جوره جبران نشده خیلی کارا کرده بودم الان میترسم با ...
دختر خوب شما که این مدلی بودی میخواستی اقدام کنی باید با یه دکتر زنان مشورت میکردی الانم اشکال نداره برو از داروخانه فولیک اسید بارداری بگیر بخور خانومی که میخواد اقدام کنه در بهترین حالت سه ماه قبلش باید فولیک اسید بخوره. سعی کن تا آزمایش ندادی رابطه نداشته باشی چون منجر به سقط میشه کلا تو ماه اول رابطه ممنوعه یکم رعایت کن ایشالا که خیره. به خانواده شوهرتم نمیتونی بگی استراحت کنی خودتو بزن به مریضی چند روزی بخواب تا مشخص شه بارداری یا نه