مائده۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 1692 عنوان خوبه يا بد ؟؟؟؟😲😲 70 بازدید | 4 پست عسل طبيعي تزريق كردم براي عفونت واژنبعد ٣ ساعت خدمو شستم ديدم يعالمه خون ولخته ازم رفته اين طبيعيه ؟؟😩😩😩😩 1400/02/17 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربونی۲۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 احتمالا عفونت هات بوده میتونی شب موقع خواب تا هفت شب تزریق کنی یه نوار بهداشتیم بذاری ک گند مالی نشه ابزن چهار گل هم خوبه مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
مائده۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 1692 احتمالا عفونت هات بوده میتونی شب موقع خواب تا هفت شب تزریق کنی یه نوار بهداشتیم بذاری ک گند م ... من ٢ هفته پيش پريود شدم ولي همش خون سياه ازم ميرفتوخونريزي طبيعي نداشتم بعدش همش لك ميديدم تا عسل گزاشتم انگار خونريزي اصلي تازه شروع شد بنظرتون طبيعيه ؟🙁
مهربونی۲۶ عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 من ٢ هفته پيش پريود شدم ولي همش خون سياه ازم ميرفت وخونريزي طبيعي نداشتم بعدش همش لك مي ... ممکنه ک ضخامت رحمت کم و زیاد شده بهتره یه دکتر زنان بری مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم