2777
2789

راستش خیلی پیچیده است,کاش با یه نفر اهل این کار مشورت کنید

بعضی سهاما تو دوماه پارسال نزدیک ٦,7برابر شدن,یک سال هم ٩ ماهی هم میشه که بورس تقریبا سودی نداده

هم میشه امیدوار بود یه دوره صعود رو تجربه کنه,همم اینکه سهاما تا سال دیگه به سقف قبلیشون برنگردن 

من نظرم رو ارز دیجیتالِ بشرط آگاهی,سوددهیش قطعا بهتره تازه دستوری هم نیست

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش خیلی پیچیده است,کاش با یه نفر اهل این کار مشورت کنید بعضی سهاما تو دوماه پارسال نزدیک ٦,7براب ...

ارز دیجیتال هم شنیدم خوبه فعلا نگرفتمه راستش از هر سهمی 2 تومن داخل ضرر واسه همین میخوام نگه دارم قطعا یه روزی میره بالا

ارز دیجیتال هم شنیدم خوبه فعلا نگرفتمه راستش از هر سهمی 2 تومن داخل ضرر واسه همین میخوام نگه دارم قط ...

منم وضعیتم مثل شماست..من که هر سهمی 50,60درصد تو ضررم

الان یکساله منتظرم پولم سر به سر شه بیام بیرون,ولی چشمم آب نمیخوره

اگه سهمی تو سود داری بفروش ارز دیجیتال بخر,بقیه شم بذار بمونه ضررت جبران شه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱