2777
2789
عنوان

خیلی دلم سوخت💔💔

187 بازدید | 25 پست

پارسال با هزار دعا و دارو و انتظار باردارشدم برام یه معجزه بود باورم نمیشد اینقدررر خوشحال بودم که تا چند روز تو شوک بودم اما عمر این خوشحالی خیلی کوتاه بود. تو شش هفته سقط شد از حال بدم هر چقدر بگم کم گفتم. اما سوزش اونجا بود که تاریخ زایمان روز سالگرد ازدواجمون بود بدون هیچ برنامه ریزی

با خودم میگفتم تا عید دوباره دستم پر میشه و دامنم سبز اما فعلا خبری نیست زایمانم تیر ماه بود . برج ۴ هم داره میاد ولی خبری نیست خدایا خودت صلاحمو بهتر میدونی تنهام نذار💔 برام دعا کنین تو این سحرمبارک

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

خیلی سخته منم با هزار دعا و نذر ۵ بار حامله شدم و سقط شدن اگا هزار تا بچه ام داشته باشم بازم اون ادم سابق نمیشم ولی خدا اون یدونه رم بهم نمیده😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم صدای اذانو از شهر امام رضا میشنوم  از خدا میخوام به حرمت این لحظه  قشنگ به زندگیت فرشته قشنگشو بفرسته

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

انشالله بزودی زود بارداربشی وبیبی چک مثبتتوبذاری.من هردوفرزندم تولدشون روز سالگردازدواجممونه.انقدردعا کردم تا شدبااینکه زایمان طبیعی بودم.مطمعن باش خدا برات معجزه میکنه باز.

خیلی سخته منم با هزار دعا و نذر ۵ بار حامله شدم و سقط شدن اگا هزار تا بچه ام داشته باشم بازم اون ادم ...

سلام عزیزمممم خوبی؟؟؟

دختر میدونی چقدر توی فکرم میای ولی نشد پیدات کنم خواسم برات اینو بفرستم

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

دارم صدای اذانو از شهر امام رضا میشنوم  از خدا میخوام به حرمت این لحظه  قشنگ به زندگیت فرش ...

قربون آقا بشم الهی. رفتی حتما برام دعا کن خیلی محتاجم.

خدا خیرت بده الهی تو هم بحق همین اذان حاجت روا شی

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
سلام عزیزمممم خوبی؟؟؟ دختر میدونی چقدر توی فکرم میای ولی نشد پیدات کنم خواسم برات اینو بفرستم

سلام گلم ممنونم تو خوبی، مرسی ک بیادم هستی ممنونم چشم حتما انجام میدم دعا کن برام انشالله حاجت روابشی❤💋

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیلی سخته منم با هزار دعا و نذر ۵ بار حامله شدم و سقط شدن اگا هزار تا بچه ام داشته باشم بازم اون ادم ...

خدا بهت صبر بده و یک فرزند سالم و صالح انشاالله خدا برات جبران کنه انشاالله تا سال دیگه بغلت باشه بحق همین اذان

قربون آقا بشم الهی. رفتی حتما برام دعا کن خیلی محتاجم. خدا خیرت بده الهی تو هم بحق همین اذان حاجت ر ...

عزیزم شما هم اون دعایی که فرستادم تو تاپیکت رو حتما انجام بده

انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم خدا بزرگه

ممنون عزیزم. بله حتما همینطوره . انشاالله شما هم حاجت روا شی

سلام گلم ممنونم تو خوبی، مرسی ک بیادم هستی ممنونم چشم حتما انجام میدم دعا کن برام انشالله حاجت روابش ...

خوبم عزیزم 

خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدم

هر وقت از بارداری چیزی میشنوم سریع یادم میای...

خدا زندگی شمارو هم با حضور فرشته قشنگش نورانی کنه