2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 54 پست
این بیچاره ازار و اذیتی نداره من بهشون گفتم میفرستمش تو اتاق در رو میبندم

عزیز اگر پای فوبیا وسط باشه، فرد نمی تونه عکس العمل هاش رو کنترل کنه و این واقعا دست خودش نیست.

اگر بحث فوبیاست می تونی سگت رو به یکی از دوستان بسپاری برای اون شب، یا پیشنهاد بدی میهمانی رو جای دیگری غیر از منزل برگزار کنی.

اما اگر موضوع دیگری هست باید بدونی دقیقا چیه قضیه؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا چیا که نمیگنا

خود انسان پر از میکروب و کثافته اگر نبود یک سال نیم گرفتار این ویروس نمیشدیم

بعد گیر میدن به حیوون بیچاره که کلی انرژی و حس خوب میده

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
والا من خیلی از سگ وگربه میترسم فوبیا دارم حتما مادرهمسرت هم اینجوریه 

ایشون میگن من نماز میخونم نمیام 

همسر منم نماز میخونن اما چون من دوست دارم ناراحتی نمیکنه 

ولی ب نظرم باید کنار بیان

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عزیز اگر پای فوبیا وسط باشه، فرد نمی تونه عکس العمل هاش رو کنترل کنه و این واقعا دست خودش نیست. اگر ...

گفتم میزارمش اتاق بیرونم نمیارمش 

اما ایشون گفتن ن من نماز میخونم ....

پیشنهاد رستورانم دادم اما ایشون وسواس دارن نمیان...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بعضیا چیا که نمیگنا خود انسان پر از میکروب و کثافته اگر نبود یک سال نیم گرفتار این ویروس نمیشدیم ب ...

بله کاملا درسته

ایشون میگن من نماز میخونم نمیام  همسر منم نماز میخونن اما چون من دوست دارم ناراحتی نمیکنه  ...

دیگه اعتقاداتشونه   سگ خیلی حیوان باوفاییه خیلی خوبه ولی نجس هست نه ازنظربهداشت  ازنظر پاکی نجسی

عزیزم کسیکه فوبیا داره نسبت به حیوانات  تمیزی وکثیفی رو درنظرنمیگیره دیگه

اخ عزیز من 

هر آدمی باید با ترس هاش کنار بیاد حالا گیزیم واسه هر شرایطی

ببر که نیست بپره بخوره طرف رو 

اینقدر این حیوانا احساس دارم آدم حالش دگرگون میشه 

من نمیدونم چرا بعضیا این حرکتا انجام میدن

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
عزیزم کسیکه فوبیا داره نسبت به حیوانات  تمیزی وکثیفی رو درنظرنمیگیره دیگه

من پیشنهاد رستورانم دادم بازم رد کردن

دیگه اعتقاداتشونه   سگ خیلی حیوان باوفاییه خیلی خوبه ولی نجس هست نه ازنظربهداشت  ازنظ ...

چی بگم

گفتم میزارمش اتاق بیرونم نمیارمش  اما ایشون گفتن ن من نماز میخونم .... پیشنهاد رستورانم دادم ...

خب پس بحث اعتقادات مذهبیه، در ذهن خودشون دارن از منکر دوری می کنن.

به نظرم این قضیه میهمانی رو رها کن که چیزی جز دلخوری برای طرفین نخواهد داشت. برای یک رابطه خوب میان دو فرد متفاوت، هر دو باید انعطاف نشون بدن.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
بله کاملا درسته

عزیزم تو دعوتتو کردی خواست بیاد قدمش به روی چشم

نیومدم به درک بهش فکر نکن اصلا

حال خودت مهم تره

من میدونم بهبودیه حالت حتی به این سگ هم ربط داره

منم بخاطر مسائل شرعی دوست ندارم چه سگ وچه گربه وارد زندگیم بشه اگه بخوام برم جایی هم اگه سگ داشته باشن نمیرم با حیوون مشکلی ندارم اونم افریده خداست ولی ازاینکه وارد زندگی انسان بشه اصلا خوشم نمیاد حتما مادرشوهرتونم چنین حسی دارن دست خودشون نیست چون هرچقدرم رعایت کنید بازم  پاک نمیشه منظور این نیست که سگ بده منظور اینکه نباید وارد خونه وزندگی انسانها بشه مثلا ادم حیاط داره یا باغ به نظر من اشکالی نداره ولی تو خونه اتاق اصلا 

خب پس بحث اعتقادات مذهبیه، در ذهن خودشون دارن از منکر دوری می کنن. به نظرم این قضیه میهمانی رو رها ...

بله البته ایشون گفتن شما بیاین ولی خب منم فعلا دعوتشونو رد کردم همسرم گفت موضوع رو ب خانوما واگذار میکنم تا ببینم کشمکش تا کجا ادامه داره!