2777
2789
عنوان

مهمانی

1303 بازدید | 54 پست

من یک ساله ازدواج کردم نقریبا...

بخاطر ی سری مشکلات کسی رو دعوت نکردم خونم رفت و امدی هم نداشتم با کسی حتی با خانواده خودم 

خلاصه ی مدته مشاوره میرم حالم خوب شده ب همسرم گفتم مادرت و پدرتو دعوت کن خیلی خوشحال شد اما مادر ایشون گفتن سگ تو خونه هست من نمیام

من سعی کردم بهم برنخوره ولی همسرم ناراحت شدن

ب نظرتون رفتارشون بد بود؟ینی هیچ وقت نمیخاد بیاد؟؟؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
منم باشم نمیرم ناراحت نشو  از حرفش

بی ادبانه نبود؟

ایشون زن محترمیه من بدی ندیدم ازشون واقعا از مادرم بهتره ولی اخه تا کی نمیاد؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید فوبیا دارن نسبت به سگ

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
شاید فوبیا دارن نسبت به سگ

این بیچاره ازار و اذیتی نداره من بهشون گفتم میفرستمش تو اتاق در رو میبندم

منم جایی سگ باشه نمیرم  فوبیا دارم به حیوانات

ازاری نداره اصلا

نه عزیزم ناراحت نشو  منم به شخصه کسی سگ وگربه داشته باشه نمیرم خونش  هم میترسم هم مسائل به ...

ولی من مسائل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم حتی فرشامم جمع کردم این بیچاره هم تربیت شدس من خونم نه بو میده خدای نکرده نه کثیفه