2789
عنوان

کتک زدن

375 بازدید | 21 پست

سلام مامانا از غصه نتونستم بخوابم

من دوتا دختر دارم که توخونه باهم بازی میکنن وگاعی میزنن همو گاهی میبوسند گاهی نوازش میکنن

ولی هر کجا که رفتیم مهمونی از بچه های فامیل خیلی کتک میخورند.خیلی غصه میخورم شوهرم گفته هیچ کجا دیگه نرو .بنظرتون چیکار کنم بتونن از خودشون دفاع کنن.یکیش ۳ساله یکیش۷ساله

بفرسشون کلاسای رزمی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ ساله چرا کتک بخوره؟؟ جایی رفتین بگو بشینه ساکت شه بازی و شلوغ نکنه

سه ساله هم سعی کن خودت پیشت نگه داری وازش مراقبت کن

نمیشه بچه های بقیه رو ادب کرد اما میشه بچه های خودمو ادب کنیم و ازشون مراقبت کنیم

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

دلیل نمیشه ک الکی بزننشون 

اگ بازی هس ک یادشون بده جایی رفتین ساکت بشینن

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

بچه ها تو محیط رشد میکنن.مهمونی ها رو برو تو بازی و دعوا بچه ها دخالت نکن.اما دیدی کار بجای باریک کشید دعوا رو جمع و جور کن. دخترات اومدن پیشت شکایت بگو گریه نکن میخواستی توام بزنی

محتاج نگاه خداوند

پسر من 3سالشه اصلا بلد نیست از خودش دفاع کنه خیلی ارومه با همه بازی میکنه ونمیدونم بعضی بچها چجوری تربیت شدن که بی دلیل میزنن از یه طرفم نمیخوام بچم زدن یاد بگیره 😥

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚