2777
2789
عنوان

منظور از انقباضات زایمان چیه....؟؟؟

1198 بازدید | 33 پست

باردارم و چون تجربه اولمه واقعا نمیدونم منظور از انقباضات رحمی چیه؟! یعنی وقتی جنین داخل شکم خودشو سفت میکنه؟ یا نه یه چیز دیگس؟

S.Z

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول بارداری رحم یه سری انقباظاتی داره که هرچی بزرگتر میشه تازه حس میشه یعنی اوایل بارداری حس نمیشه نا منظمم هست

من خودم از وسطای ماه هفتم به بعد کم کم حسش کردم

انگار بچه خودشو سفت میکنه جمع میکنه

انقباظات زایمان ولی فرق داره منظم و تکرار شوندست و به مرور فاصله زمانیش به هم نزدیک تر میشه

مثل پیشونی شکمت سفت میشه  برای من درد هم داشت  چهار دست و پا راه میرفتم اما قابل تحمله&n ...

نمیدونم چند روزیه نی نیم خودشو سفت میکنه ولی درد نداره .ترشحات بی بو و اسهال دارم ممکنه علائم زایمان باشه؟

S.Z

نه ببین روزای آخر که به موعد زایمان نزدیک میشی رحم سفت و سخت میشه که کانال زایمان آماده بشه، در طول بارداری ممکنه دردایی داشته باشی اما گاه و بیگاه، ولی درد زایمان انقباضات منظمه، یعنی هر چند ثانیه یه درد مشابه تجربه میکنی، این یعنی دهانه  رحم داره بازمیشه و آماده میشه برا زایمان

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
نمیدونم چند روزیه نی نیم خودشو سفت میکنه ولی درد نداره .ترشحات بی بو و اسهال دارم ممکنه علائم زایمان ...

چه قدر شده؟ درد عادی و اون انقباض ها تا ۱۰ ساعت طول میکشه بعد نزدیک میشی به درد اصلی که باید بری دکتر 

چقدر طول کشید؟ 

من از ۸ شبدردم شروع شد ، ۹ صبح رفتم بیمارستان 

ساعت ۱ زایمان کردم

خیلی میترسم علائم زایمان باشه

منم ماه اخرمه خیلی میترسم

ولی ماه وهفته های قبل نمیترسیدم میدونستم طبیعیه

این ماه بعد تکامل رشد همش میترسم انقباظ زایمان باشه

ولی بعد میگم خوب انقباظ زایمام حتما دردش خیلی زیاده 

منم هفته ی ۲۶هستم واولین تجربمه هیچ اطلاعاتی ندارم ازهفته ی چند ممکنه بچت به دنیا بیاد؟اگه یه موقع کیسه آب پاره بشه اون آخرا چقدر وقت هست تا مشکلی براش پیش نیاد ورسید بیمارستان؟کلا چجوریه؟ممنون میشم کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
چه قدر شده؟ درد عادی و اون انقباض ها تا ۱۰ ساعت طول میکشه بعد نزدیک میشی به درد اصلی که باید بری دکت ...

31هفتمه و حدود سه روزی میشه که به طور منظم شکمم سفت میشه و بعد چند ثانیه ول میکنه

S.Z