2777
2789
عنوان

مراقبت از مو

185 بازدید | 32 پست

خاتوما شما چیکار میکنید برای اینکه موهاتون تمیز دیده شه،خورده موها وز وزی دیده نشه،اصلا چیکار میکنین که خورده مو نداشته باشین،من از حموم ک میام موهام بشده وز وزی میشه یعنی خورده موهام خیلی مشخصه،بعد ک شونه میکنم یکم بهتر میشه ولی چن دیقه بعد موهام بهم میریزه،و حس بدی بهم میده احساس میکنم دیگه آراستگی ندارمممنون نیشم تجربتونو بهم بگید

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤

واقعا روغن نارگیل ب درد مشکلت میخوره من موهام خییلی بلنده نمیشه سشوار و اینا بکشم نذم کننده هم نمیزنم اما روغن نارگیل عالیه برام 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسپری مو فيروز بخر هم ارزون هم کیفیتش خوبه هربار میخوای موهاتو شونه کنی بزن به موهات 

هربار موهاتو میشوری با آب ولرم بشور نه داغ، نرم کننده هم به ساقه موهات بزن

واقعا روغن نارگیل ب درد مشکلت میخوره من موهام خییلی بلنده نمیشه سشوار و اینا بکشم نذم کننده هم نمیزن ...

عزیزم من از دکتر پوست و مو پرسیدم گفت روغن نارگیل روغن خیلی سنگینی هست و فقط قبل از حمام بزنید و نیم ساعت بعد بشورید

عزیزم من از دکتر پوست و مو پرسیدم گفت روغن نارگیل روغن خیلی سنگینی هست و فقط قبل از حمام بزنید و نیم ...

نه اون همه 

دو قطره کف دست بمال دست بکش رو‌ ساقه موهات 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
عزیزم من از دکتر پوست و مو پرسیدم گفت روغن نارگیل روغن خیلی سنگینی هست و فقط قبل از حمام بزنید و نیم ...

باید خیلی خیلی کم بزنی به موهات 

من از وقتی استفاده میکنم موهام ضخیم تر و پرتر شده و دیگه نمیریزه