2777
2789
عنوان

میشه بیاین😓

139 بازدید | 29 پست

بچه ها از صبح ک بیدار شدم گلوم خیلی در میکرد انگار یچیزی گیر کرده رفتم جلو ایینه دیدم یطرف گلوم باد کرده بود گرد شده بود روشم یه چیزای سفیده دکتر رفتم امپول پنی سیلین گفت باید حتما بزنی تا بهتر بشه ولی متاسفانه حساسیت داشتم نشد ک بزنم هنوزم تغییری نکرده غذا خوردن خیلی سخته کسی بوده ک همچین چیزی واسش پیش اومده باشه چکار کنم خوب بشم حتی اب دهنمم به سختی قورت میدم 😓😓

سرماخوردی؟

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پونه دم کنید بخورید زود زودقرقره کنید اب نمکم خوبه ققره کنید

مخلوط دمنوش اویشن و پونه و پولک هم از صبح دوبار خوردم 

اب نمک چنددفعه قرقره کردم😓

شربن دیفن هیدرامینم قرقره کردم😓

نه هیچی علائم ندارم ولی یطرف گردنم اندازه یه گردو سفد شده

بخور اب گرم بده گلودردت بهتر میشه من تجربه کردم

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
من  تقریبا ماهی یبار ابنجوری میشم لوزه هام عفونتی میشه  من پن میزنم تاخوب شم  ولی اگ ...

اموکسی سیلین دارم میخورم ولی دکتر گفت اگ امپول میشد ک بزنی زودتر خوب میشدی با کپسول یکم زمان میبره