2777
2789

کنترل میشه

استرس ممنوع

چاقی ممنوع

شیرینی حذف 

ورزش ورزش ورزش 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم

باید ببریش رو به خاموشی من داشتم شدیییید 

چی بدترش میکنه ‌  استرس     شکر    دست زدن و شستن لباس با پودر لباسشویی مخصوصا پرسیل  پرسیل خیلی بده 

چی براش خوبه   اب زرشک ناشتا عالیه میبردش رو به خاموشی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
میشه یکم دربارش توضیح بدی

بین سینت زده زخمش خشکه ?با خاررش 

یا گرد گرده و لک قهوه ای؟ اگه لک قهوه ای مانند قارچ با پماد مخصوص رفع میشه 

عکسش بزار اگه میتونی من بهت میگم چیه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
میشه یکم دربارش توضیح بدی

گلم فقط میدونم باید همیشه پماد بزنی توی هم جا حتی روی سر هم در میاد این بخاطر اینه که بدن هي پوستشو تن تن میخواد عوض کنه و حالت خارش و خشکی دست میده

واگیردار نیست و ممکنه بعد از یه سنی یهو صبح پاشه آدم و براش ایجاد شه 

تاپیک زدم با موضوع پسوریازیس بگردید هست

ممنون دیدم😘😘❤❤

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
مرسی عزیزم

پسر۶ ساله ای دارم ک الان دوهفته است روی دست راستش دقیقا زیر انگشت شصتش یه دایره خشکی زده خیلی نگرانم نکنه این بیماری باشه

دعام کنید و نظرتونم بگید دوستم

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
پسر۶ ساله ای دارم ک الان دوهفته است روی دست راستش دقیقا زیر انگشت شصتش یه دایره خشکی زده خیلی نگرانم ...

عزیزم نمیش همینطور با اطمینان گفت ممکنه قارچ باش 

باید چک بشن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)