2777
2789
عنوان

جوش 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست
باید برید دکتر نسبت به سنتون براتون آزمایشهایی میگه انجام بدین.که بیشتر هورمونها رو چک میکنن.ریشه مش ...

دکتر رفتم کلی هم دارو داد فقد ی کرم شبش ۵۰۰ شد ولی انگار ن انگار البته گمونم لایه برداره چون خیلی وقت نیس دارم استفاده میکنم شاید بعدا بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه باید کنارش داروی خوراکی مثل آنتی بیوتیک برای از بین بردن باکتریهای پوستتون تجویز میکرد.بعضی دکترها هم قرض رائوکوتان تجویز میکنن که عوارض کبدی داره.مثلا جوشهای هورمونی رو بیشتر اسپیرنولاکتون تجویز میکنن.دکتر دیگه ای بریدکه هورمونهاتون رو چک کنه

جفتش لطفا😁

چشم من بر اساس تجربه ی خودم رو میگم...اول ازمایش بدید ببینید جوش هاتون از کجا نشات می گیره بعد که مشخص شد برید از طب سنتی درمانش رو بگیرید(هم قیمتش خوبه هم عوارض نداره و اینکه منم با همین روش درمان شدم)...برگه ازمایش رو هم بدید خود دکتر سنتی

حالا میخواید داروهای خودم رو هم بگم؟

دکتر رفتم کلی هم دارو داد فقد ی کرم شبش ۵۰۰ شد ولی انگار ن انگار البته گمونم لایه برداره چون خیلی وق ...

ببین من قبلا یبار بخاطر غذای دانشگاه صورتم پر جوش شد خمیردندون میزدم میموند رو صورتم بعدا میشستم یه ماه طول کشید تا کامل رفعشون کنم الانم بعضی وقتا بدنم جوش هورمونی میزنه قرمزن شب پانژل میزنم صبح میبینم خشک شده یه مدت بعدم جاشم میبره البته نمیدونم برا تو تاثیر بزاره یا نه  

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
چشم من بر اساس تجربه ی خودم رو میگم...اول ازمایش بدید ببینید جوش هاتون از کجا نشات می گیره بعد که مش ...

اره میگید لطفا من دکتر سنتی رفتم نمیدونم چرا ولی گفت کلا خشک طبعی ولی پوستم چربه😶