2821
2789
عنوان

بحث با شوهر

115 بازدید | 8 پست

با شوهرم بحثم شد مقصر من بودم از دیشب حرف میزنم اصلا حرف نمیزنه میگه نمیخوام حرف بزنم امروزم گیر دادم بهش چرا حرف نمیزنی و فلان و جوابمو نمیداد اصلل زنگ میزدن جواب نمیداد امد خونه گیر دادم دوتا کشیده زد در گوشم بعد  رفتم اتاق امد اتاق چند بار سوال کرد جواب ندادم بعد کنارن دراز کشید دست کشید سرم گفتم دست کثیفتو بهم نزن بعد اون یکی دستش نوازشم کرد گفتن دستات کثیفه به نن نزنش بعد حرف زد گفتم حرفی ندارم باهات بعد تازه امده رفتم پیشش میکه نمیخوام حرف بزنم جیکار کنم؟؟

🤔

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مرد ناراحت میشی اصلا پاپیچش نشید عزیزم یا ممکنه بددهنی کنه یا دستش هرز بره

یه مدت سکوت کنید بزارید محیط خونه اروم بشه خودش اروم بشه اگرم میخاید بهش بفهمونید که از کارتون پشیمونید همون چایی اینا بهش بدید و گیرندید بهش

وقتی حال روحی خودش روبراه بشه میاد پیشتون دیگه

خیلی باید تو زندگی صبور بود

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
درک کن مردهارو  سعی کن تحت فشار نزاریشون  یه وقتایی سکوت کن و بجای اینکه آرامشش رو ازش ب ...

مرسی بابت راهنمابیت عزیزم ۲ سالو خورده ای عروسی کردم ب نظرت از این پس میتونم درس شم؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز