2777
2789
عنوان

ترس از آینده

110 بازدید | 9 پست

دلم گرفته 

حس میکنم تغییر مثبت نمیکنه زندگیم یا ثابته یا شرایط بدتر میشن همش🥺 

کاش همینجور که اتفاقای بد منتظره و غیر منتظره افتادن اتفاقای خوبم پشت سرشون بیان...

اوووف منم منتظرم 

انتظار مزخرفه 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم وقتی اطرافمون همش زجر و بدبختی دیگرانو میبینیم نمیتونیم اینده ی خوبیم واسه خودمون ببینیم 

فعلا که این مملکتو غم گرفته

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

منم شش ماهه زندگیم متوقف شده 

ولی شوهرم همش میگه زندگی رو هر طوری بگیری همون طور میشه برات 

می گه انتظارتو با خوشحالی سپری کن تا اون روزی که منتظرشیم از راه برسه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من فقط دارم لحظه شماری میکنم برم یه کشور دیگه 🥺⁦🤧 آینده ام اونجا عالی میشه 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
عزیزم وقتی اطرافمون همش زجر و بدبختی دیگرانو میبینیم نمیتونیم اینده ی خوبیم واسه خودمون ببینیم  ...

من جدا از دیگران واسه خودمم همش شرایط تنش زا پیش میاد 

مگه نباید اتفاقای خوبو بد با هم بیفتن برای ادم 

به جایی رسیدم میگم اتفاق خوب نیفته ولی حداقل اتفاقای بدم نیفتن بزارن یکم ارامش باشه 😐

مدونم شرایط بدتر بشه بهتر نمیشه.. کلن ازین دنیا زده شدم.. کرونا تازه اولشه..مردم بهم رحم نمیکنن..

خیلی غیر منتظره بود کرونا 

انتظار هر بدبختی ای رو داشتم جز این😐