2821
2789
عنوان

لطفا بیایین 😭😭

222 بازدید | 8 پست

سلام به همه میشه اگه وقت دارین برا خوب شدن دخترم حمد شفا بخونین خیلی سرفه داره من خودم کرونا گرفتم فکر کنم بچمم گرفته ازمن 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

دکتر بردم داره دارو میخوره ولی خیلی سرفه داره وشبم خواب راحت نداره دعا کنین امشب راحت بخوابه وسرفه اش خوب بشه 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

ازتون میخام دعا کنین برا دخترم 😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

التماس دعا تو این سحر دارم 😭😭

برا بچه منم دعا کنین گناه داره هنوز ماه دیگه میشه دوساله 

الاهی ک بحق قران خدا ب شما ودخترت سلامتی عنایت کنه..وبلاهارو ازتون دور کنه..بخور پیاز بده بهش..اگه سرفه هاش خشکه بهش چهارتخم باعسل بده اروم میشه.ابلیمو وعسل روزی ۳بار بهش بده.انزروت یا شیکرتغار بگیر یک چهارم قاشق مربلخوری تو ابجوش حل کن تو نصف لیوان همونو تا شب هردفه هی یه دوقاشق بهش بده.انشااالله خوب میشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792