2777
2789
عنوان

مشکل من بعد عقد😬😬😬😬

1026 بازدید | 82 پست

من قبل عقدم عاشق همسرم بودم(فامیل هستیم باهم)چندین سال یک طرفه میخواستمش ولی الان که عقد کردیم دیگه خوشم نمیاد ازش نمیدونم چه مرگمه منی که چند سال براش میمردم همش به فکرش بودم الان ازش خوشم نمیاد البته بعد عقدمون اینطوری شدم...دستشو میزنم بهم یه جوری میشم همشم میخواد یا منو بوس کنه یا رابطه انجام بده باهام(حالم بهم میخوره که رابطه داشته باشم با نامزدم)همش به این فکر میکنم که چه طوری بعد عروسی باهاش رابطه خواهم داشت یا همیشه کنارش خواهم بود اعصابم خورد میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه یه راهی بزارید جلوم؟موندم چطوری خودمو درمان کنم 😬دلم هم به حال خودم میسوزه هم نامزدم

میگم برم مشاور ولی تو شهرمون مشاور خوب نیست موندم چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ممکنه بعدا درست بشم ؟؟کسی مثل من بوده؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم تو رو دوست داره ؟!

آره از رفتاراش نشون میده که دوسم داره

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

حتما استایلشو دوست نداری؟

یادعا برات گرفتن

اگه حس نداری جدا شو بعد انگار بهت تجاوز میکنهههه خیلی سخته

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
😬😬😬😬😬 چه معنی میده تو این گیر و دار؟؟؟؟

😑😑😑😑😑😑

ببین دو تا مسئلس

یکی اینکه از اینکه بهت دس میزنه بدت میاد ینی کلن بدت میاد از این رابطه ها چ اون چ هر کی....

دومی اینکه بدت میاد نامزدت فقط بهت دس بزنه چ میدونم مثلا از قیافه تیپش بدت میاد و اگه فرد دیگه ای بود اوکی بودی....

عزیزدلم آخه این همه عشق چطوری سرد شده؟

آره به خدا موندم چرا اینطوری شدم چه مرگمه😭😭😭😭

شایدسردمزاجی یاتوقعت از زندگیه مشترک چیز دیگه ای بوده

آره یکم سرد مزاج هطتم ولی از این که دیگه دوسش نداشته باشم تعجب میکنم موندم چیکار کنم میترسم تو زندگیمون تاثیر بزاره به مشکل بخوریم😑😑😑