2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم سی سالمه پسرای کمترازسی سال  ک مناسب ازدواج نیست

خدا خیرتون بده سی ساله انتخاب شما هم هست یعنی درک متقابل و سن نسبی با شعور حداکثر و احتمالی مرحبا  من خیلی وقته دنباله خانم خوب میگردم و بی توقع اما نیست واقعا..

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار
دیر ک نشده چون درس می‌خوندم و چن ماهه شاغل شدم 

نه دیر نشده تا زمانی که نگاهتون به زندگی مشترک قشنگ تر بشه همیشه گفتم تنهایی و مجردی بهتر است از زندگی مشترکی که هیچ اشتراکی در روابطش نیست و همش تحمل کردن همدیگر است.بنابرین دقت بفرمایید.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار
ینی چی بی توقع هرچیزی اندازه ای داره

توقع از نگاه من به مفهوم اطلاق میشه که طرفین همدیگرو بر اساس شرایطی که هست درک کنند و کوتاهی هم البته نکنند.یک چیز نسبیتی هست از نگاه بنده..اگر اشتباه میگم اصلاحش کنید با کمال میل مطالعه میکنمتون؟

نه دیر نشده تا زمانی که نگاهتون به زندگی مشترک قشنگ تر بشه همیشه گفتم تنهایی و مجردی بهتر است از زند ...

بله کاملا زندگیه مجردی خیلی بهتر اززندگیه متاهلیه ک هیچ وجه اشتراکی باهم ندارن