2789
عنوان

واکسن کزاز

179 بازدید | 9 پست

خانوما من الان هفته ۲۷ هستم.میلاد که رفتم تشکیل پرونده گفتن بین ۲۴ تا ۳۴ هفته باید یادآوری بزنم،حالا الان دارم دکتر خصوصی میرم ولی هنوز چیزی نگفته.شما که باردار بودین زدین ؟دکتر گفت واجبه بزن؟تب و دوست چیزی داشت؟کیا هم نزدن؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترم به من گفت ۷ ماهگی باید بزنم

اوکی 👍

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
من قبل بارداری زده بودم اگه زیر ۲۵ سالی لازم نیست

نه بالام، ۲۸

سلام...نه من ۶ سال قبل...وقتی رفتیم ازمایشگاه برای عقد زدم...پس تا ۴ سال دیگه نمیخوام...و اینکه خیالتون راحت توی اون ازمایش خون هایی که هر ماه دکتر زنان میخواد تیتر آنتی بادی بیماری ها چک میشه اگه نداشته باشید دکتر میگه بزنی

و اینکه من یادمه نه درد داشت نه تب شکرخدا

سلام شما واکسن کزاز زدی؟چجوری بود؟ تب یا درد نداشت میتزسم واسه جنین مضر باشه..هفته ۳۲ ام

عزیزم من هفته ۲۷ رفتم زدم. هیچ دردی هم نداشت. مشکلی هم پیش نیومد. نه تب کردم نه چیز دیگه ای