2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
پس چیکار کنم

زندگی خودته ...اینی که گفتی یه بخش کوچیکه که برای ما تعریف کردی ببین 

میخوای باهاش زندگی کنی یا نه ؟ میشه یا نه ؟ 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی خودته ...اینی که گفتی یه بخش کوچیکه که برای ما تعریف کردی ببین  میخوای باهاش زندگی کنی ی ...

میشه که باید توهین و کتک رو قبول کنم و زندگی کنم فکر نکنم برای مدت  طولانی بتونم الان که فعلا تازه ایم یعنی این زندگی ارزش داره زدن و توهین رو به جون بخرم و باهاش باشم؟؟؟؟؟

میشه که باید توهین و کتک رو قبول کنم و زندگی کنم فکر نکنم برای مدت  طولانی بتونم الان که فعلا ت ...

از اول همینطور بوده ؟ 

ببین چی باعث میشه بهت بی احترامی و توهین کنه ؟

برای طلاق دیر نشده ....یکم شیوه زندگیتو تغییر بده 

به خودت به خونه زندگیت برس مهمونی  که اون دوست داره دعوت کن مثلا مامانش خواهرش با خوشرویی...خیلی از زندگیت نمیدونم که چیزی بگم فقط یکم خودتو تغییر بده اول...ببین چی میشه ....بعد تصمیم بگیر...

از اول همینطور بوده ؟  ببین چی باعث میشه بهت بی احترامی و توهین کنه ؟ برای طلاق دیر نشده .... ...

هرکار کردم باز یه دعوایی از یه جا در اومد قرار نیس که بردش باشم فقط الان چون برام عادی شده زدنش تو شک هستم که طلاق بگیرم یا نه انگار مقلا چیز تازه ای نیس که ولی برای بچم تازه است انقدر گریه کرد آیندمو نمیدونم چی بشه

هرکار کردم باز یه دعوایی از یه جا در اومد قرار نیس که بردش باشم فقط الان چون برام عادی شده زدنش تو ش ...

کتک زدن چیزی نیست که بخوای سالها تحمل کنی 

نباید برات عادی بشه حتی بخاطر بچه ....چون خیلیا تو همین دعواها و کتک کاریااا اتفاقات جبران ناپذیری براشون افتاده 

حتما با بزرگترااا صحبت کن مشورت بگیر 

دوساله خونه خودمم دوسال هم نامزد بودیم

عزیزم زود ازدواج کردی و الانم کم سنی. از طرفیم بچه داری گناه داره... سعی کن زندگیتو بسازی. همیشه اینو یادت باشه که روابط زناشویی وقتی پابرجا میمونه که هر کدوم از طرفین که اتیش باشه طرف مقابل اب باشه. سعی کن در همه حال مودب باشی و اون اگه بی ادبی کرد تذکر بدی رعایت کنه و احترام بزارین به همدیگه. در قدم بعدی سعی کن راه سربه راه کردن همسرتو پیدا کنی و رامش کنی. ول کردن و رفتن راحته... اینکه بمونی و درست کنی سخته. هیشکیم کامل نیست اینو همیشه مدنظر داشته باش. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش