سوگند1393 مدیر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان اخ سرم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 20 پست خانما شما که روزه میگیرین سردردمیشن من دوسه ساعت اخرسرم میخوادبترکه ازدردچرا میدونین😭😭 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/02/16 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هات_چاکلت_ عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 91 خیلی دلیلش واضحه، مغزی که ۱۵، ۱۶ ساعت بهش آب و مواد مغذی نرسه، از چی تغذیه کنه؟ معلومه سردرد میگیری دیگه:)
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 خیلی دلیلش واضحه، مغزی که ۱۵، ۱۶ ساعت بهش آب و مواد مغذی نرسه، از چی تغذیه کنه؟ معلومه سردرد میگیری ... اره ازکم ابی هست چون پوستم خشک شده ادرام کم شده😭😭😭😭من مپقع سحروافطارچای اب هندوانه زیادمیخورم هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
هات_چاکلت_ عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 91 اره ازکم ابی هست چون پوستم خشک شده ادرام کم شده😭😭😭😭من مپقع سحروافطارچای اب هندوانه زیادمیخورم عزیزم، نکن🙂سلامتیت مهمهبهش فکر کنمطمئننا دیگه روزه نمیگیری... :)
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6080 اره ازکم ابی هست چون پوستم خشک شده ادرام کم شده😭😭😭😭من مپقع سحروافطارچای اب هندوانه زیادمیخورم هندونه عزیزم ادرار آوره سعی کن بعد افطار بخوری ۴۰ یا۳۰ دقیقه قبل سحری دولیوان آب جوشیده سردشده بخور .چای هم نخور یامیخوری کم بخور خیاربخور عالیه منم روزه میگیرم خدارووشکر این کارارومیکنم اصلا تشنه ام نمیشه 🎈🎈🎈♥️ خدایا شکرت ♥️♥️♥️
anita_qeost1234 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 406 باشه این چندروزروتوزمستون میگیریم واقعا دیگه نمیتونم😔 افرین دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸