2821
2789
عنوان

دعای اشتی

610 بازدید | 8 پست

کی دعای اشتی بلده؟؟؟؟ بین پدر و پسر ک قهرشون چن سال طول کشیده

خدایا میدونم یروزی منم با همسرم و نی نی تو دلم تو یه خونه قشنگ هستیم و داریم بدون بودن مادرشوهرم زندگی میکنیم اون روز خیلی نزدیکه😍

گوگل

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای بابا،چقدر غم انگیز،پسر نمیاد برا آشتی؟چند سالشه؟

هر دوشون قهرن باهم

۲۹

خدایا میدونم یروزی منم با همسرم و نی نی تو دلم تو یه خونه قشنگ هستیم و داریم بدون بودن مادرشوهرم زندگی میکنیم اون روز خیلی نزدیکه😍

اگر در بین افراد خانواده کدورتی پیش آمده و با هم قهر هستند، می توانید این دعا را برای آشتی اعضای خانواده، 5 مرتبه بخوانید.

« وَإِنِ امْرَأَةٌ خَافَتْ مِن بَعْلِهَا نُشُوزًا أَوْ إِعْرَاضًا فَلاَ جُنَاْحَ عَلَیْهِمَا أَن یُصْلِحَا بَیْنَهُمَا صُلْحًا وَالصُّلْحُ خَیْرٌ »؛(سوره نساء؛ آیه 128 )

کاربری قبلیمو جوگیرشدم ترکوندم   پشیمون شدم دوباره اومدم  دوستتون دارمممم عشقولیای من