2777
2789
عنوان

خانما کسی حیوون خونگی داره،؟(سگ)

96 بازدید | 14 پست

ماهی چقدر هزینه میکنید

نگهداریش سخته؟چیکارا باید بکنی روزامه براش

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم. جیگر مرغ میخورد. سربال مرغ اب پز شده و استخون 

گاهی برای تشویق غذا خشک شده میخریدم کیلیویی ۸۰تومن که بر اساس قد و وزن میگفتن چند گرم بهش بدم 

۳ماهی یک دفعه قرص ضد انگل میخورد اونم بر اساس قد و وزن. همون ۳ماهی یکبار میبردم چکاپ 

خودم تو خونه میشستم و هر روز موهاشو شونه میکردم 

در ماه دوبار میشستم شامپوش ۱۲۰تومن و ۳یا ۴ماهی یک شامپو میخواست. قلاده. باکس. لباس و اسباب بازی هم دلخواه بود 

ماهی ۲میلیونم نمیشد 

پسرم سال گذشته دوتا بچه گربه خرید وای خیلی خرجشون بالا بودکلا سوسیس مرع وشیر هفته دوبارم حمومشون میکردم تازه اول کرونا بودزبون بسته ها مردن خیلی روحیمون خراب کردن تاچنرهفته خونوادگی عزاداربودیم پیش دکترم رفت نتجیه نداد😢

چ نژادیه؟سخته نگهداریش؟؟

بستگی داره چجوری تربیتش کنی که اذیتت کنه سختت بشه یا نه برا من عالیه هیچ اذیتی نداره نژادشم شیتزو تریر

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
من داشتم. جیگر مرغ میخورد. سربال مرغ اب پز شده و استخون  گاهی برای تشویق غذا خشک شده میخریدم ک ...

جیگر مرغ خیلی براشون بده خیلی... 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
از دامپزشک پرسیدم. وقتی اوردمش خونه خیلی لاغر بود. گفت هفته ای یکبار جگر مرغ و هفته ایی یکبار یا بیش ...

منم از دامپزشک پرسیدم اخه گفت اصلا جیگر مرغ نده بهش. اخه یه بار خورد بعدش حالش بد شد. خیلی دوس داشت ولی من ترسیدم دیگه ندادم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....