2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

173 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میشه کسانی که حامله هستن نظر بدن 

من یه ویدیو تو یوتیوب دیدم که لینکشو براتون میذارم 

و علاقمند شدم به زایمان طبیعی کسایی که میخوان زایمان طبیعی کنند واجبه  که این ویدیو رو ببینن حتی اونایی که سزارین میکنند 

لینک ویدیو: http://adfoc.us/6435801

و اینکه بگین زایمان طبیعی بهتره به نظرتون یا سزارین من از سزارین میترسم برعکس بعضیا نمیدونم چرا راهنمایی کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من از هردوشون میترسم😂

منم  

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
چرا

کمردرد دارم اونجایی ک آمپول بی حسی زدن وجای بخیه م الان ۳ سال گذشته درد داره واینکه توی طبیعی بچه کامل تره و باکتری های مفید مسیر واژن برای بچه خوبه و شیر مادر راحتر میاد وخیلی چیزای دیگه عزیزم اگه من عقل الانمو داشتم ۳ سال پیش سزارین نمیکردم اگه دوباره باردار بشم حتما این دفعه طبیعی زایمان میکنم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
چرا مثلا 

چون اولا بدنت پاره نمیشه و جا بخیه ای نداری از نظر زیبایی بهتره

دوما زوتر حالت خوب میشه

سوما تاثیر مخرب و بلند مدت دارو بیهوشی و روی مغز تو پیری اثر میزاره و باعث الزایمر میشه رو نداری

چهارما افتادگی شکمی ک ب مرور از بالای پارگی شکم ایجاد میشه رو نداری

پنجماهرچیزی طبیعیش خوبه😁

کمردرد دارم اونجایی ک آمپول بی حسی زدن وجای بخیه م الان ۳ سال گذشته درد داره واینکه توی طبیعی بچه کا ...

مامان منم همینو میگه خیلی از سزارینش پشیمونه با اینکه بیمارستان خصوصی رفته و بهترین دکتر با قیمت بالا عمش کرده