2777
2789
عنوان

بارون 🌈☔

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 70 پست
خیلی لوسی واقعا @alfa_girl   باز مول بازیش گل کرده😒

لوس نیستم روحیه حساسی دارم😌

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان ایشالا اونجا هم بارون میاد چند روز دیگه حال و هواتون عوض میشه 🙈😻 تهران که الان یه هفته ای هس ...

اتفاقا من عاشق آفتابم و از هوای ابری و بارونی بدم میاد😍😍😅😅

فاطی اروم باش تو خیلی با ادبی نمیتونی اینجا ب چانی فاک بدی

مگه قرار بود فاک بده🤕

@armyyyyyyy   🤧

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
میدونی تو بهشت رو از نظر من توصیف کردی؟؟

بهشت توصیف زیباتری داره هر جا که حال دلت خوب باشه وبخندی بی دغدغه به نظر من بهشته 🌹من وقتی یه دسته گل میچینم ومیزارم جلوم نگاهش میکنم حس میکنم یه تصویر از بهشنه به همین سادگی جانان 🌹

الان گذاشتمش برای بچه های تاپیک خودمون 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
شت   @چانبک      

من بچه خوبیم😐😂