2821
2789
حیف شددد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ سباااا الان فهمیدم استقلالی هستی بیشتر عاشقت شدمممم😍😍💙💙💙💙💙

ای ژوووووووون تو ام تاجی هستی پس😍😍😍💙💙💙💙👑👑👑👑

عجق منیی🤩🤩😍😍💙💙💙💙

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

ای آدم فروش مثل خیار فروختی منو😂😂😂😂😂😂

زندگی خرج دارهه🤣🤣🤑🤑

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیا انقد فحشش بدیم تا برگرده😂😂😂😂😂

😂😂😂نمیبینه که

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
ای ژوووووووون تو ام تاجی هستی پس😍😍😍💙💙💙💙👑👑👑👑 عجق منیی🤩🤩😍😍💙💙💙💙

یس یس💙💙💙💙💙💙💙

فداتبشم من😘😘😘😘

انشالله قهرمانیمون💪💙💙💙💙💙

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️
باشه تو جون بخواه🤣🤣🤣🤣

💴💴

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
والا ما اگه بودیم سه سوته رو هوا بودیم🤣

بلهههههههه

به پروا بگم داری با مرد جماعت حرف میزنی؟؟؟

تاپیک بزنیم شاید تاپیکامونو ببینه🤔😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

فکر نکنم🎻🎧🎤🎷🪕🎸

یس یس💙💙💙💙💙💙💙 فداتبشم من😘😘😘😘 انشالله قهرمانیمون💪💙💙💙💙💙

خدا نکنه جاناااا😍😘🤩💙💙

ان شاءالله🤩🤩🤩🤩

پس چیییی شاخ آسیاست🤩😍💙💙👑👑

باز ولخرجی 😡

اینو محوووو کنیننننن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792