2777
2789
عنوان

بویایی چشایی

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوب هستین ببخشید من از شنبه نم نم تا دوشنبه کامل بویاییمو از دست دادم اما چشایی شوری تلخی شیرینی رو میفهمم ولی جزئیات نه چندروز پیشم داشتم غذا میخوردم حالو هوای اولای سرما خوردگی ام داشتم دماغمم کیپه الان خیلی نگرانم میترسم برنگرده شما اطلاعی دارین؟ 

تست بده خب

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شهریور کرونا گرفتم بویایی و چشاییم بعد دو هفته برگشت اما ابدا مثل اولم نشدم، هنوز بوی بعضی چیزارو تشخیص نمیدم و نمیتونم بعضی مواد خوراکی رو به خاطر بوی بدی که حس میکنم بخورم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

عزیزم احتمال زیاد کرونا

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
نترس برای ماخانوادگی من ۱۵روزه برگشت خواهرم بیست روزه شوهرم یکهفته فقط قهوه وپوست لیمووپرتقال بوکن ز ...

برای برادر خودم 11 روزه برگشت من خودمم ناگهانی نرفت نم نم رفت من نگرانم تا همیشه اینطوری بمونه😢

برای برادر خودم 11 روزه برگشت من خودمم ناگهانی نرفت نم نم رفت من نگرانم تا همیشه اینطوری بمونه😢

نترس ادم هرچی بترسه خدای ناکرده سرش میادفقط باگلاب وقهوه وپوست مرکبات بویاییت روتحریک کن زودبرمیگرده شستشوی بینی باسرم شستشوخیلی خوبه خودتم میتونی بااب جوشیده خنک ونمک خیلی کم درست کنی 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
نترس ادم هرچی بترسه خدای ناکرده سرش میادفقط باگلاب وقهوه وپوست مرکبات بویاییت روتحریک کن زودبرمیگرده ...

اکالیپتوس و ویکس قلمی دارم استفاده میکنم امیدوارم برای منم مثل شماها زود برگرده