2789
عنوان

بزرگ کردن لب

266 بازدید | 15 پست

ایا بزرگ کردن لب ها با روش های خانگی جواب میده و اثر داره یا ن ؟ 

ب جز پروتز و تزریق ژل لب چ راه هایی جوابگو هس 

کسی هس انجامش داده باشه ؟

ایا دائمی لبو بزرگ میکنه یا ن 

اگ کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه ممنون

بزرگ‌مخا چکار

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نمیدونم والافقز شنیدم که ماساژ باروغن خراطین اصل به مرور حجم میده به لبا

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونگی برا لب؟🔫🐴

دمپایی ابری خیس هست اما اثرش زود از بین میره

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دائمی که نیست ولی من حجم دهنده گرفتم هروقت میرم جایی میزنم و تا ۴ یا ۵ ساعت میمونه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
عوارض نداره ؟ بعد زدن ژل خونی جیزی از لب میاد یا کلا دردی چیزی حس کردی ! موقع زدن سر کرد ؟

من فیلر زدم،نه بابا خون بعدش نمیاد سر کرد ولی خب یکم درد داره تا یکی دو هفته م ورم داره

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪