2777
2789
عنوان

گهواره چی بخرم؟!

2179 بازدید | 36 پست

دارم سیسمونی میگیرم ولی جای تخت ندارم میخوام یه گهواره بگیرم نهایت تا 1نیم 1،700 اینا هم باشه، چه مدلی میتونم بگیرم! ؟ تجربه اصلا نداریم دراین مورد

میگما تخت بخر راحت شو 

گهواره خرج الکیه

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینستا سرچ کن مهندس آرش اژدری پیج کارخوخه کوشا رو میاره

خیلی گهواره های متنوعی داره

دایرکت هم بدی لیست قیمت هاشو برات میفرسته

ببین چی مناسبته همونو سفارش بده

من یه مدل گهواره برقی داره مثل تخته از اون خیلی خوشم. میاد مدل سودا

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
گهواره مگه چقدرکارایی داره خرج اضافه نزار بچه یکم وزن بگیره و بتونه خودشو جابجا کنه دیگه بدرد نمیخور ...

خب پس چیکار کنم!! اخه خونمون یه خوابس جای تخت نداره که براش بگیرم

تو اینستا سرچ کن مهندس آرش اژدری پیج کارخوخه کوشا رو میاره خیلی گهواره های متنوعی داره دایرکت هم ب ...

میشه عکسشو بفرستی

من اینستا ندارم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
جاشو ندارم اصلا

حالا هر جور خودت میدونی ولی گهواره الکیه خرج اضافی ما فامیلامون 3 4 تاشون خریدن بچه روش وای نمیسته ک

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم