2777
2789
عنوان

دوستان اگ شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 60 پست
خب تو این مدت چرا شوهرت ازشون نپرسیده چرا اینکار کردن!! میکنن

اونموقع ک برادرش مغازشو باز کرد تازه عروسی کرده بود ؛و اینکه رازی به ازدواج مبود به اصرار پدرش عروسی کرد ینی الانشم میگ من همسرمو دوس ندارم پدرم مجبورم کرد اونم ی جورایی زیر لفظی داد ک سرشو گرم کنه به مغازه

اما وقتی شوهر من مغازشو بازکرد تازهواز سربازی اومده بود اونموقع میگفت میگم‌مجرده ولخرجی نکنه واس اینوازش کرایه میگیرم اما الانو دیگ‌نمیدونم چرا میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم نظرمن اینه همیشه حدنگه داراندازه خیلی خوبه نه بی تفاوت باش نه اینکه اونقدرازخودت بگذر که فکرکنن وظیفه ات واینکه اگه روزی نتونستی کمک کنی برخوردشون باهات عوض بشه لازم نیست بخاطرعزیزشدن ودیده شدن همه کاری انجام بدی سعی کن وقتی اونجای کمکش کنی یامواقعه ضروری که واقعابه کمک احتیاج داره نه هرروز پاشی بری کارهای خاله روانجام بدی حتی خوبی کردن هم بایدبه اندازه باشه و

اینکه عزیزم میدونم این حرفی که میزنم شایدواقعابرات سخت باشه اما حالت وخوب میکنه سعی کن ازپدرشوهرومادرشوهرت انتظارنداشته باشی که حتمااونجوری که به برادرشوهرت کمک کردن ب شماهم کمک کنن هرپدرومادری بایدبه فکرهمه بچه هاش باشه نه فقط یکی این تبعیض گذاشتن بین بچه هااصلادرست نیست من میگم نه زندگیت ومقایسه کن نه انتظارداشته باش اینجوری حالت بهترمیشه باورکنوثتی انتظارت بیادپایین بامسایل راحتترکنارمیای 

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
عزیزدلم نظرمن اینه همیشه حدنگه داراندازه خیلی خوبه نه بی تفاوت باش نه اینکه اونقدرازخودت بگذر که فکر ...

منم اهمیت نمیدادم اما مامانم خاله دیگم اینقد گفتن گفتن‌منم‌حساس شدم پیش خودم‌گفتم مگ ما چی‌کم داریم‌که اینجوری باهامون برخورد کنن تا امشب مسعله رو به روی نامزدم اوردم اسکرین میدم چطور جوابمو داده

منم اهمیت نمیدادم اما مامانم خاله دیگم اینقد گفتن گفتن‌منم‌حساس شدم پیش خودم‌گفتم مگ ما چی‌کم داریم‌ ...

اول جریان این بود دوماه پیش باباش ی دستبند گذاشت پیش طلا فردش گفت برید واسه خودتون عوضش کنید طلا بخرید حدود ۲۰‌میلیون‌پولش بود بعد دوماه به نامزدم‌گفتم بریم‌عوضش کنیم خیلی قطعی گفت نه دیگ‌هرچی پرسیدم چرا گفت چند بار باید بگم‌نه؟

اول جریان این بود دوماه پیش باباش ی دستبند گذاشت پیش طلا فردش گفت برید واسه خودتون عوضش کنید طلا بخر ...

شایددستبندیادگاری هست دلش نمیادعوض کنه؟مال مادری مادربزرگی

مال مادرشه شکستا میگ‌من‌پول اونا رو‌نمیخام خودم‌ پول طلا رو جور کردم تو چرا گیر دادی به اون

مال مادرشه شکستا میگ‌من‌پول اونا رو‌نمیخام خودم‌ پول طلا رو جور کردم تو چرا گیر دادی به اون

ب حرف همسرت گوش بده لابدیه چیزی میدونه ولی نمیخادبه شمابگه سعی کن بهش گوش بدی خودش ب موقعه بهت میگه

خلاصه بحثمون این بود من گقتم کل هزینه ازدواج دوستامو چدر شوهرشون داده خونوادا تو هیچ کاری واس ما نکردن هرجا هم‌میرن‌میگن ما اینو گرفایم‌واسشون اونو گرفتیم واسشون (در حالی که هیچی نگرفتن)

اونم گفت بزار بگت مهم‌نیست واسم

منم گفتم واس من مهمه منو تو جلبک ک نیستیم‌هرچی بخوان پشت سرمون بگن لاقل اگ ی کمکی میکردن و اینجوری میگفتن ادم‌ناراحت نمیشد

گفت این مسعله به من ربط داره لزومی نداره تو ناراحت بشی منم اگ بدونم خودم جوابشونو میدم 

گفتم‌تو ک داعم السکوتی لزومی نمیبینی جواب بدی لابد فرداهم میگن حامد خواب بود رفتیم واسش زن‌گرفتیم اوردیم 

گفت هرچیم‌بگن حق دارن 

پرسیدم‌چرا

گفت چون من‌میگم

دیگ‌قهر کردم باهاش هیچ‌حرفی نزدم

ب حرف همسرت گوش بده لابدیه چیزی میدونه ولی نمیخادبه شمابگه سعی کن بهش گوش بدی خودش ب موقعه بهت میگه

اوم یکی دوبار‌گفت دوس ندارم‌منت هیچکسو بکشم واس زندگیمون حتی بابام با اینکه وضع مالیش ماشالله خوبه

دیگ‌نمیدونم چرا