2777
2789
عنوان

دوستان اگ شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 60 پست

من نخوندم به هرکی چی داده چون مهم نیست بشما تخت طلا هم میداد این اشتباه که مدام برید اونجا کمک 

اینکه براشون کارگر بگیرید خیلی بهتر از اینه برید اونجا هرروز اون کارهارو برای کسی که تازه ناتوان نیست بکنید

اعتبار و ارزشتون کم میشه

همون مثل معروف 

عروس خاله شدی ....

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو میتونم بگم که خودت باش اگه الان یه چیز دیگه نشون بدی و خوبی کنی بعدش که میگذره اون کارارو نمیکنی اون وقت خانواده شوهرت توقعشون همیشه در اون سطح اول که دیدنت میمونه و این باعث کدورت میشه 

من نخوندم به هرکی چی داده چون مهم نیست بشما تخت طلا هم میداد این اشتباه که مدام برید اونجا کمک  ...

والا گفتم کلفت که نگرفتین تازه همسرم خودش مخالفه اصلا ی بارم بهم‌نگفته برو کمکش یکی دوبار کار داشتن میگفت چرا خواهرم‌نمیره تو همین‌نامزدی بری بعدا انتظار دارن زندگیتو ول کنی به اونا برسی

به حرفی کسی اهمیت نده 

تا بدونن حرفشون مهم نیست

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان بری مثل خدمتکار همه کاراشونو بکنی بعد چند ماه یا یکسال که خسته شدی دیگه نتونستی بری اوضاعت از الان هزاااار برابر بدتر میشه ، از همین الان در حد معقول کمک کن مثلا هفته ای یک روز میری ظرفای شام یا نهارو بشور و تو سفره انداختن و جنع کردن کمک کن

بعد اینام به کنار برادربزرگش ۱۰ ساله عروسی کرده باباش بهش خونه داد تا امسال خونه خودشو خرید همین اول ...

چه بهتر که میخوان خونشونو اجاره بدن

به هیچ عنوان نرو پیش اونا زندگی کن مخصوصا که جاریت کاراشونو میکرده و از تو هم همین انتظارو دارن که کمکشون کنی

حالا شما بودین چیکار میکردین؟این ادماداونقد ارزش دارن ک من بخوام از وقت و زندگی خودم مایه بزارم‌واسش ...

جسارتا به نظرم رفتار همسرت این شرایط رو به وجود آورده 

بچه ای که چیزی نخواد ، میگن ولش کن ، بذار بدیم به اون که همش دهنش بازه 

مطمعنی شوهرت بچه سرراهی نیست؟؟؟؟😐😐😐😐

بخدا ینی طوریه داداش کوچیکه اش میگه حامد بی۰اره هیچکی دوسش نداره از بابام بگیر تا...

اخه باباش خیلی باهاش لجه  ینی سر ازدواج بگم کلی دختر پیشنهاد داد اما کل پیشنهادای شوهر خالمو رد کرد اونم لج افتاد میگفت تو رو حرف من حرف میزنی

از طرفیم خیلی اخلاقش با خاله ام بده شوهرم چند بار سر این موضوع باهاش بحث کرد میگفت تو حق نداری الکی به مادرم زور بگی اونم از خونه انداختش بیرون درحالی که برادرش اینجوری نیست باباش خونه رو هم اتیش بزنه میگ مال خودته اختیارش دست خودته به من ربطی نداره

جسارتا به نظرم رفتار همسرت این شرایط رو به وجود آورده  بچه ای که چیزی نخواد ، میگن ولش کن ، بذ ...

اون میخواست اما اونا هیچی ندادن بهش منتم گذاشتن دیگ‌گفت اگ عجله نکنی خودم همه چیو درست میکنم فقط دوس ندارم‌منت بابامو بکشم 

حتی انگشتر نشون ۵ تومن داده بودن انگشتر باباشوخریده بود میگفت چندماه قبل ۵ تومن بهش قرض دادم بعد یکی دو روز گفته انگشتره جای پولت

بخدا ینی طوریه داداش کوچیکه اش میگه حامد بی۰اره هیچکی دوسش نداره از بابام بگیر تا... اخه باباش خیلی ...

ببین عزیزم با این وضع اگه پدرشوهرت خونه طبقه بالارو هم بده اصلاااااا و ابدا قبول نکن بری اونجا فقط و فقط مستقل باش ، مطمعن باش جاریتم راضی نبوده حمالی مادرشوهرشو بکنه ولی این شوهر باسیاستش مجبورش میکرده 

ببین عزیزم با این وضع اگه پدرشوهرت خونه طبقه بالارو هم بده اصلاااااا و ابدا قبول نکن بری اونجا فقط و ...

اره همینطوره قبل عقد میگفت عروس بخدا ی پتو زیرش باشه اما تو انبار جدا زندگی کنه بهتر از اینه با خونواده شوهر زندگی کنه

بعد عقدمون میگفت بخدا من تو این ۱۰ سال به بارم به شوهرم نگفتم خونمونو جدا کنیم شما خیلی زیاده خواهین اول کاری

از طرفیم دوتاشون ینی شوهرم و برادرش بوتیک دارن هر دومغازه هم مال باباشونه حدود ۱۱ ساله برادر بزرگش د ...

خب تو این مدت چرا شوهرت ازشون نپرسیده چرا اینکار کردن!! میکنن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆