2821
2789
سلام عزیزم   شما راجب دکتر بینی هوشیار پیشکاری ( ساری ) اطلاعی دارید ؟؟؟ کارش ...

زنداداشم پیشش عمل کرد عالی بود الانم چندنفر عمل کردند به نسبت خوبه ..حدود ۱۲تا ۱۵ تا دوماه پیش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنداداشم پیشش عمل کرد عالی بود الانم چندنفر عمل کردند به نسبت خوبه ..حدود ۱۲تا ۱۵ تا دوماه پیش 

اها اره کارشون واقعا قشنگه ولی یک مقدار بالا میگیره 

زنداداشتون چقدر دادن ؟؟ مثلا ۱۲ تومن هم عمل میکنه ؟؟؟

سلام عزیزم خوبی من زنگ زدم و از دکتر پیشکار هزینه عمل بینی رو پرسیدم گفتن ۲۰ میلیون 🥴

اخه قیمت نمیگفت میگفت باید حتما ببینم تا قیمت بگم منم گفتم راهم دوره از اصفهانم لطفا ی قیمت تقریبی بگید حالا بعد گفت با هزینه بیمارستان و اینا ۲۰ میلیون میشه 

عزیزم زنداداش شما چقدر داد ؟؟؟ اخه خیلی گرون گفت به من چخبره ی بینیه دیگه طلا که نیس 

سلام عزیزم خوبی من زنگ زدم و از دکتر پیشکار هزینه عمل بینی رو پرسیدم گفتن ۲۰ میلیون 🥴 اخه قیمت نمی ...

یکی از دوستام اسفند عمل کرد ۱۴میلیون ...از نرخ جدید خبر ندارم شاید حدودی بهتون بیشتر گفتن

یکی از دوستام اسفند عمل کرد ۱۴میلیون ...از نرخ جدید خبر ندارم شاید حدودی بهتون بیشتر گفتن

نمیدونم والا کاش همینطور باشه ولی خب شایدم به خاطر سال جدید قیمتارو کشیدن بالا چون دوستتون اسفند ۹۹ عمل کرده ۱۴ میلیون اخه افزایش قیمت دیگه ۱ تومن چخبره اخه ۲۰ میلیون 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792