2777
2789
عنوان

کیست و بارداری

131 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من دو روز زیر شکم چپم درد میکرد و تو هفته ۵ بارداری هم هستم و چندباری هم دستشویی که رفتم ترشحات کدر مایل به خاکستریو قهوه ای دیدم بعد رفتم سونو متوجه شدم کیست ۵۲ میلیمتری دارم و دردم بخاطر کیست.میخواستم بدونم ترشحاتمم بخاطر کیست؟مشکلی برا جنینم بوجود نمیاره این ترشحات؟تورو خدا اگر تجربه شو داشتین بگین

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل بارداری خیلی حساسه،برو پزشک شاید لازم شد شیاف استفاده کنی،چون هزارتا علت میتونه داشته باشه

رفتم دکتر چیزی نداد البته منتظ م یک هفته دیگه قلب دیده شد با سونو قلب ببرم پیش دکتر خودم 

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
من فیبروم داشتم گفت خطری فعلن برازایمان نداره فیبروم نمیدونم چیه

شمام ترشحات کدر داشتی؟اخه من دیروز رفتم دکتر چیزی نداد فقط سونو رو که انجام دادم متوجه کیست شدم این ترشحات ی کم نگرانم کرده 

نه ترشح نداشتم 

درد چطور؟من درد دارم دو روز ترشحم گاهی دارم کلا اوضاعم خوب نیست

به نظرم باید از یه متخصص زنان کمک بگیری  من خودم  پیش خانم دکتر گل شیرازی رفتم دارو مصرف ک ...

میرم عزیزم دستت درد نکنه ولی من خودم دکتر دارم اما چون هنوز صدا قلبو نشنیدم باید صبر کنم بعد سونو قلب برم