2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من بشنو که سه شب عروسی داشتم البته قبل کرونا ، اصلا پولت تو شکم فامیل نریز آخرش هم بگن غذا خوب نبود لباست بهت نمیکند آرایشگاه کاش یه جا دیگه میرفتی برو آتلیه برو سر خونه زندگیت لذتش ببر

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

اگه صد هزار بار برگردم عقب بازم عروسی میگیرم چون عروسی دیگه تکرار نمیشه و یه عمر حسرتش میمونه برات... هرچقدر هم ک کادو ندن فامیلا پول شامشون میدن ک اونم لوکس ترین تالار هم بری فقط باید پول شام مهمونات حساب کنی... 

پس دیگه اینجوری فرقی نمیکنه با اتلیه رفتن و ارایشگاه رفتن بدون مجلس داشتن... 

من بااینمه عقد و نامزدی و چادر برون و پاتختی  داشتم بازم میگم بهترینش همون عروسیه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
از من بشنو که سه شب عروسی داشتم البته قبل کرونا ، اصلا پولت تو شکم فامیل نریز آخرش هم بگن غذا خوب نب ...

اگه عروسی فامیل بری قبلش کادو بدی اونام میان جبران میکنن همونجوری کادو میدن... بعدم کمترین پولی که بدن پول شامشون پس یه پول اتلیه و ارایشگاه میمونه ک اونم عروسی هم نگیری پولش برات در نمیاد... و اینکه مردم دیگه اینقدرا بی فرهنگ نیستن ییان بگن لباست اله ارایشت بله... مگر اینکه خودت بهشون گفته باشی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
منم نمیدونم چیکار کنم.موندم همینجوری

ببین من تمام کارای عروسی رو انجام دادم 

بهترین لباس بهترین آتلیه و آرایشگاه و باغ و.... فقط مهمون نداشتم در واقع فقط خانواده خودم و همسرم بودن 

از نظر من ارزش نداره به خاطر این که فقط یه سری توی عروسیت باشن دیرتر بری سر زندگیت. به خدا بعد عروسی اطرافیان حتی تبریک هم بهم نگفتن بعدش خوشحال شدم که همچین کسایی توی عروسیم نبودن.

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی