کاری ب جاری و خاهرشوهر ندارم اکثریت با نیش هاشون اشنایی دارین ولی خب دلم گرفت ک شوهرم پیش اونا و چند نفر از اعضای خونوادش گفته در موردم ک جن زده ام چون خاهرش بهش شام تعارف کرده گفته نمیخام بمن تعارف کرد منم گفته بودم نمیخام (شام رو جاری درست کرده و با من حرف نمیزن،و میدونمم اگه برم بخورم پشتم چرت میگه...)بخاطر این گفتم نمیخام شوهرم ک اومد خودشم نخورد ولی بخاهرش گفته بود در جواب اینکه زنتو صدا کردم نیومد ک جنی میشه
نخیر بحث اعتماد بنفس نیس گلم اون باید احترام منو نگه داره و اگر مرد بود جلو خودم میگفت ن پشتم
اون احترام نگه نمیداره با این اوصافی که گفتی پس خودت باید حرکتی بزنی که حساب کار بیاد دستش گلم
😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋
یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو :)) شکمو هم خودتییی
قبول داری همین اعتماد به نفست پایینه که نتونستی چیزی بگی؟
خخخ ن چون وقتی عصبی میشم بد عصبی میشم با خودم فکر کردم چون خاهرشوهرم از عمد گفته ک حرصمو در بیاره منم بهتره نشون ندم ک ناراحت شدم اینجوری اونو خوشحال نکردم
خخخ ن چون وقتی عصبی میشم بد عصبی میشم با خودم فکر کردم چون خاهرشوهرم از عمد گفته ک حرصمو در بیاره من ...
من جات بودم میگفتم اره شماهارو میبینم جنی میشم😂
یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو :)) شکمو هم خودتییی
سابقه نداشته اخه شوک شدم حالا تا بیدار بشه ببینم راست بوده یا دروغ اگه دروغ گفته باشه خاهرشوهرم ضایش ...
عه پس مطمعنم نیستی؟؟
بپزس حتما ازش
پرسیدم گفت بشوخی گفته گفتم شوخی؟؟؟!!!اونم جلو کسایی ک خودت میدونی ازم متنفرن !!!گفت واقعا اشتباه کرد ...
خب خداروشکر چیز جدی نبوده
عجب مارمولکیه خواهرشوهرت دفعه بعد بشونش سرجاش
خخخ فقط بی محلی و زدن خودم ب اونراه جواب میده چون اگه جور دیگه ای برخورد کنم یعنی نقطه ضعف و اون مدام رو اعصابم ممکنه بره در هرصورت الان مهمانه یماهه اومده میره
خخخ فقط بی محلی و زدن خودم ب اونراه جواب میده چون اگه جور دیگه ای برخورد کنم یعنی نقطه ضعف و اون مدا ...
هرجور صلاح میدونی گلم همونطور رفتار کن
چون خانواده ها فرق دارن