2777
2789
واقعاا برامون تعریف میکنی

زیاد ازش نمیدونم چون نمیگن.

ولی مثله اینکه جد مادریم زنش جن بوده و همه روستای میدونستن مثلا دستشو از پنجره دراز میکرده تا کجا میرفته و آب می‌آورده.ستا بچه میارن که این هر ستا شونو میکشه بعد یه روز جدم بهشون میگه که چرا اینارو میکشی اینا بچهامونن اونم میگه وقتی میگم که از زندگیت میرم اونم قبول میکنه بعد میگه که بچها هر ستاشون توی سن های کم میمردن من نمیخواستم که ما بهشون وابسته بشیم و بعد بمیرن برای همون اول میکشتمون سناشونم گفته من دقیق نمیدونما مثلا اولیش ۷ سالگی اینطوری بعد قبل اینکه بره نفرین میکنه میگه تا ۷ نسل خونهاتون کثیف میمونه منم همیشه مسخره میکنم میگم بخاطر این اتاقم کثیفه😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جالبه شما انسان و حیوان رو یکی می کنین پس ما با اونها فرقی نداریم ؟  و هر کس هم اعتقاد های خود ...

گفتم انسان موجود زنده برتر و کاملیه نسبت ب حیوان.چ بسا حیوانم بااینکه کامل نیس گناهم میکنه خشونت و گناه بین حیواناتم وجود داره

🤨🤨🤨🤨
جالبه شما انسان و حیوان رو یکی می کنین پس ما با اونها فرقی نداریم ؟  و هر کس هم اعتقاد های خود ...

درسته حق با شماس اعتقادات ممکنه بررپایه منطق باشه ممکنه تعصبات و چیزاییکه از بدو تولد بهمون بدون منطق دیکته شده باشه

🤨🤨🤨🤨