2777
2789
عنوان

خوندن کتاب

99 بازدید | 13 پست

به  نظرتون کسی که کتاب میخونه با اونی که نمیخونه تفاپت دارن ، ممکنه کسی کتاب بخونه و کتاب روش اثر نذاره ، یا کتاب به طور غیر مستقیم اثرشو میزاره ؟

لبخند بزن   

بنظرم تانفهمی چی میگه که روت اثرنمیزاره

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

قطعا متفاوته

کتاب خوندن خیلی روی جهان بینی اثر میگذاره

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قطعا تاثیر داره سطح درک و شعور کسی که کتاب میخونه با کسی که نمیخونه قابل قیاس نیست حالا اینطوری هم نیست هر کی نخونه سطحش پایینه اما کتاب خوندن خیلی خوبه آگاهی میده به ادم

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

صد درصد کتاب تاثیرشو میذاره

اما لزوما هر کتابخوانی با فرهنگ نیست چون چیزی که الان جدیدا دارم میبینم ملت کتاب میخونن تا پزشو بدن

واقعا خنده داره

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

من یه دایی دارم ۵۰ سالشه شاید نزدیک دوهزار تا کتاب خونده.مجردو اخلاقش....افتضاح

بعضی وقتا آدم یه جمله روش تاثیر میزاره و متحول میشه بعضی وقتام ۲ هزارتا کتاب روش اثر نمیزارن

فقط طلاق

کسی که کتاب میخونه زمین تا آسمون با کسی که کتاب نمی‌خونه فرق داره،از لحاظ فهم و شعور،جهان بینی،همه چی 

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

کسی‌که کتاب میخونه قطعاً با کسی‌که کتاب نمیخونه متفاوته

همین که شعورش رو داشته رفته دنبال کتاب خوندن یعنی ۶ به ۰ از کسایی که کتاب نمیخونن جلوتره

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

هر چیزی ب مداومت داشتنش تاثیر داره بستگی ب طرفش داره که چجوری بخونه محاوره ای یا درک کنه با تمام وجود ب کشش مغزی طرف بستگی داره ی وقتایی ی کتابایی همین که میخونی ی جاهایش در کتاب رو میبندی ب فکر فرو میری

اسم مستعاره زن نیستم

بستگی داره مطالعه را چطور معنی کنیم کتاب،موسیقی،فیلم،سریال ،طبیعت..همه ی اینا مطالعه هستند گاهی اوقات هم شرایط زندگی برخی از انسان ها به نحوی هست که خودش چند جلد کتاب آموزنده محسوب میشه

کتاب تأثیرش رو خواهدناخواه خواهد گذاشت ..پیدا کردن دریچه های ذهنی متعدد.. دایره ی لغات وسیع تر ..قدرت بحث و تحلیل مسائل از دستاوردهای کتابه .‌. 

عالم بی عمل هم که به وفور هست😉