۶۵۴۵۰۵ مدیر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 عنوان بوتاکس | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست سلام کسی از بوتاکس سردرمیاره کسی تزریق کرده موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰 1400/02/16 | 01:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 بوتاکس ژل چربی همشون تا یه مدتی اثر دارن باید تمدید بشن ولی خیلی خوبه واقعا وقتی انجام بدی خودت راضی ... عزیزم من۲۷سالم اصلا هم بهم نمیخوره چون خیلی چهرم ریزه موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 بستگی به دکترداره.و اینکه چه موادی استفاده کنه و چقدر احتیاج داشته باشی.هر سی سی ۵۰۰تا۷۰۰ من دیدم بو ... بخاطرهمین میگم من سردرنمیارم این لیفتی که میگین چیه وچطوری انجام میشه؟ موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8992 عزیزم من۲۷سالم اصلا هم بهم نمیخوره چون خیلی چهرم ریزه وای دختر هنوز خیلی جوونی.البته خوب بعضی ها زود خط میندازه صورتشون .کنار چشمات خط داری؟
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 نه معمولی دیده نمیشه وقتی میخندم دیده میشه موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 وای دختر هنوز خیلی جوونی.البته خوب بعضی ها زود خط میندازه صورتشون .کنار چشمات خط داری؟ منم بخاطرهمین میگم هنوز زوده حداقل به۳۰برسم از۳۰به بعد اگه دیدم تو دید بود انجام بدم.امادوست دارم یه مقدار ابروم کشیده بشه بالا موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8992 بخاطرهمین میگم من سردرنمیارم این لیفتی که میگین چیه وچطوری انجام میشه؟ والالیفت حالت زیبایی داره تو پیشونی هم بخیه میخوره.چشم رو حالت کشبده میده.دوستم لیفت شقیقه انجام داد اینطور بود.فک کنم لیفت ابرو هم بخیه بخواد.بزن تو اینترنت ببین
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 والالیفت حالت زیبایی داره تو پیشونی هم بخیه میخوره.چشم رو حالت کشبده میده.دوستم لیفت شقیقه انجام داد ... باشه عزیزم دست دردنکنه .این لیفت شقیقیه که انجام داد واسه چی انجامشون دادن دوستون موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8992 منم بخاطرهمین میگم هنوز زوده حداقل به۳۰برسم از۳۰به بعد اگه دیدم تو دید بود انجام بدم.امادوست دارم یه ... خوب انجام بده.نتیجه ش قشنگ میشه
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8992 باشه عزیزم دست دردنکنه .این لیفت شقیقیه که انجام داد واسه چی انجامشون دادن دوستون چشمهاش حالت کشیده پیدا کرد.برای زیبایی دیگه
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 خوب انجام بده.نتیجه ش قشنگ میشه جدی میگین بنظرتون خوب میشه موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 چشمهاش حالت کشیده پیدا کرد.برای زیبایی دیگه فدات عزیزم موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8992 عکس خودته؟به این خوشگلی هستی.دختر دست به صورتت نزنی.تو خطت کجا بود که بوتاکس کنی
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 عکس خودته؟به این خوشگلی هستی.دختر دست به صورتت نزنی.تو خطت کجا بود که بوتاکس کنی اره عزیزم خودم بودم اونم برادرزادم بود موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
۶۵۴۵۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 549 عکس خودته؟به این خوشگلی هستی.دختر دست به صورتت نزنی.تو خطت کجا بود که بوتاکس کنی ابروهام بنظرتون بکشه بالا بهترمیشم موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰