2777
2789
عنوان

خانما بیایین خیلی ناراحتم+اسکرین

410 بازدید | 23 پست

اومدم برا یکی از استادا چیزی بنویسم خیلی مودب شروع کردمو اینا ی سری چیزارو نوشتم ی قسمتشو یکی از بچه ها باید بهم خبر میداد مورداشو نوشته بود منم پیامو کپی کردم برا استاد رفتم بعد چن ساعت اومدم جوابپو نگا کنم دیدم جواب نداده همینجوری تو پزام چشمم خورد دیدم تو پیاما ی جا طرف ب جایی ک برا استاد بنویسه توضیح بدین نوشته بده

خیلی استاد حساسیه کم سنو سالم هس هم ناراحت شدم ک ناراحتش کردم چون تو فضای دانشگاه مودب بودم همیشه هم این ک میترسم ی جایی تلافی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا چیز خاصی نیس ک

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اخه نمیدونی استادش مثلا میبینی ی پیام بهش برمیخوره دیگه جواب نمیده تلگرام باشه پیاماتم پاک میکنه

اون دیگه خیلی بچس ولش کن تو گفتنیارو گفتی

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
ینی کار دیگه ای نکنم ؟اخه نماینده کلاسم هستم الان کلا سوالای بچه ها موند روهوا

ن دیگه ولش

اینکه اصلا پیامتو ندیده آخه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

اوووو ولم کن بابا

همچین استادی رو باید انداخت دور

تو تایپ اشتباه پیش میاد دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....