1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 عنوان خدایا شکرت 158 بازدید | 27 پست @zzzzzx @دلوین_سپهر امید وارم خدا هر چی میخواین بهتون بدهاز اون روزی که باهاتون چت کردم تا الان خیلی حالم خوب شده همین باعث شد اتفاق های خوبی بین منو عشقم بیافتهمنی که فقط تشنه لبخندش بودم الان ماله من شده راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡ 1400/02/16 | 00:49 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 ختم.گذاشتم بیا تو تاپیکم انشالله حاجت روا بشی من حاجت روا شدم ولی چشم میام😍🥺 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
mgcidvkfc عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 7293 من حاجت روا شدم ولی چشم میام😍🥺 کی حاجت روا شدی؟؟ 😍 بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊
ریوار عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 24273 انشاالله باهم عاقبت بخیر وخوشبخت بشید عزیزم واسه مادرشدن منم دعاکنید لطفا همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 کی حاجت روا شدی؟؟ 😍 یه هفتس راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
mgcidvkfc عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 7293 یه هفتس ای جان ازدواج کردین؟؟ بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 ای جان ازدواج کردین؟؟ نه ولی چون سنم کمه فقط همسر آیندم منو از پدربزرگم خواستگاری کرد و الان اسممون روی همه تا بعد کنکور ازدواج کنیم راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 خدایا شکرت...عشق منم اروم شده وبرگشته کنارم خدایا شکر♥️🌺 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
mgcidvkfc عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 7293 نه ولی چون سنم کمه فقط همسر آیندم منو از پدربزرگم خواستگاری کرد و الان اسممون روی همه تا بعد کنکور ا ... انشالله بسلامتی❤️ بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊
1saji7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 انشاالله باهم عاقبت بخیر وخوشبخت بشید عزیزم واسه مادرشدن منم دعاکنید لطفا چشم انشالله سال دیگه همچین موقعی یه بچه شیطون داشته باشی که اصلا وقت نکنی بیای نی نی سایت😜😍😍😍😍 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
zzzzzx عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1663 واییییییچقد خوشحااال شدمخیلیییخیلییی خدایا😪🥲خوشبحالت شکرمرسی که صدام زدی و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...
ریوار عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 24273 چشم انشالله سال دیگه همچین موقعی یه بچه شیطون داشته باشی که اصلا وقت نکنی بیای نی نی سایت😜😍😍😍😍 انشاالله عاقبت بخیر باشید حاجت دلتون رو امشب براورده بخیر کنه خدای عزوجل همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....