2777
2789

دوستان خوااااهش میکنم این عکس رو همه جا پخش کنید و خواهش کنین که کمک کنن 

امشب که شب اخر قدر هست،این بندگان خدا هم گناه دارن و خونشون اشپزخونه و دستشویی و حموم نداره 

یه همتی کنین و تبلیغ کنین تا این بندگان خدا هم مشکلشون حل بشه 

ثواب داره بخدااا

اگه هم تونستید خودتون کمک کنید بهشون🌷

اگه هم کمک کردین یا تبلیغ کردین خبر بدین 🌹 

تبلیغ کنید توروخداااا جای دوری نمیریددددد🙏🏼🙏🏼

بخدداااا ثواب میکنین توی این شبای قدر😭🌹🌹

برام دعا کنید یه حمد بخونید هرکی خوند لایک کنه❤❤

خوندم عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستان من میشه امشب برام دعا کنید منتظر یک خبری هستم دعا کنید مشکلی پیش نیومده باشه و خبر خوش بهم برسه و زودتر بهم پیام بده....ممنون ازتون💚

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

برای شفا و سلامتی خواهرم بخوانید لایک‌کنید تو رو خدا دعا کنید سی تی اسکنش خوب باشه مشکلی نباشه

اللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
دوستان من میشه امشب برام دعا کنید منتظر یک خبری هستم دعا کنید مشکلی پیش نیومده باشه و خبر خوش بهم بر ...

من برات دعاا میکنماز ته قلبب 

لطفا شما هم این عکس رو برام تا میتووونی تبلیغ کن🙏🏼🌹