2777
2789
عنوان

کانال۳

101 بازدید | 22 پست

دارم برنامه شب قدر میبینم 

سمت چپ کانال داره کربلا نشون میده چرا هیچکس اونجا ماسک نزده جمعیت هم زیاد 

عجیب نیست؟؟؟؟

ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚

عجیبه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام حسین اونقد بزرگه ک کسی تو مراسمش چیزیش نشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

چون ماسک جلوی ویروس و نمیگیره خیلی از کشورهای جهان سوم که نمیزنن وضعشون بهتر از ماهست من میزنم ولی اندازه ویروس با اندازه منفذ ماسک مثل فیل و مورچه ست 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چون ماسک جلوی ویروس و نمیگیره خیلی از کشورهای جهان سوم که نمیزنن وضعشون بهتر از ماهست من میزنم ولی ا ...

پس تو بیمارستانا چطور میزنن

ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚