2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزدلم آن شاالله به حق امشب که سرنوشت نوشته میشه خدا سرنوشت امسالت رو با بچه بنویسه🙏🙏

عزیزم دخترت چند سالشه ؟من خیلی ها رو دیدم از درد گریه کردن وپدر مادرشون تا صبح براش ماساژ دادن تا آروم شه وفقط به خاطر رشد بوده ماهیچه های درد داشتن ..سن رشد همینه که ازسه تا هفت سالگی این دردها رو دارن ...ولی برای این که خیالت راحت شه یه دکتر هم ببر وداروی کلسیم میده که خیلی کمک می‌کنه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نمیدونم عزیزم واقعا وسواس دارم؟😢 خودم نمی فهمم😭دخترم از من بدتره😢😢

لطفا برین روان شناس ذهن شما خیلی درگیره درمورد کتک زدن شوهرتم حتما با بزرگترش صحبت کن شاید آدمش کردن

منم الان تاپیکای قبلتو خوندم برای ارامش خودتم شده پیش مشاور برو بهت کمک میکنه انشالا که مشکلتون حل ش ...

اره عزیزم😢😢

خیلی بد شانسم خیلی..

دخترم از من شدید تره همش تا یجایی اش درد میگیره پیگه من دور از جون سرطان دارم..

اخه قبلا اینترنت می خوندم شکر سرطان زاست نخوریم اینم ذهنش مونده منم مونده دیگه فکر میکنیم..

خیلی ممنونم عزیزم😔

عزیزم ۱۲ ساله است..

اسی جان الان تاپیک هاتو خوندم شما خیلی وسواس فکری دارید .عزیزم همه از بیماری میترسن ولی شما خیلی دیگه استرس دارید لطفاً این حس رو به بچه هاتون منتقل نکنید به کودکی وآینده هم ضرر می‌رسونه بزار بچه هات لذت ببرن هر مشکلی یادردی به خاطر سرطان نیست ..حتما دکتر برو وبرای این وسواس مشاوره بگیر که انشالله حالت خوب شه ....خدا همیشه مراقب خودت وبچه هات هست انشالله همیشه سلامت بمونید   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

اسی جان الان تاپیک هاتو خوندم شما خیلی وسواس فکری دارید .عزیزم همه از بیماری میترسن ولی شما خیلی دیگ ...

خیلی متشکرم از شما😁

خب اگر که بریم مشاور استرس درمان میشه؟

خیلی متشکرم از شما😁 خب اگر که بریم مشاور استرس درمان میشه؟

بله بهت دارو میده و درمان میشه