میگن چهل نفر ک با دلای پاکشون دعا کنن خدا حتما جواب میده میشه دعام کنید توی این شب عزیز🙏🏻🍃
التماس دعا🤍
خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت ✨خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و بهامید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگمخدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷 تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونمخودت مواظب دخترکم باش🤲🌸
قرارنیست توی تایپیکا بقیه پیام بدی خودت تایپیک بزنهرجا میرم هستی الان.خب دعا کردم تو پستای قبل
مگ کسی میاد؟
تاپیک زدم خواهر برو نگاه کن
خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت ✨خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و بهامید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگمخدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷 تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونمخودت مواظب دخترکم باش🤲🌸
خب عزیزم شاید لایکت کردم.من خیلی وقتا کسی میگه صلوات بفرس یا سوره بخون میخونم ولی جواب نمیدم.ا ...
خیلی ممنون عزیزم💚😘
خدا حاجتتو بده🌹
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍