2777
2789
خیلی ضرر گردم چرا بعد خرداد میره بالا؟

منم گرمی ۱۰۴۰ بود خریدم ولی ب نظرم زمانی میشه گفت ضرر ک برگرده ب همون قیمت اولش حداقل سیصدو خورده ای و وابت بمونه این قیمتایی ک الان هس نمیشه اعتماد کرد لب مرزه و نوسان داره بعد از خردادم منظورم ب انتخاباته درکل ناراحت نباش طلا سرمایه اس و تو دراز مدت و گیر و دار و عوض کردن ماشین و ملک متوجه میشی چقدر ب درد میخوره

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی دیگه خرید خونه کنسل میشه با لین اوضاع

مشکل همینه دیگه طلا میاد پایین خونه همونطور می مونه ماشین گرون تر میشه...نمیدونم واقعا چرا ثبات ندارن یا حداقل یکاری نمیکنن همزمان باهم همشون گرون یا ارزون بشن ادم می مونه تو دوراهی ایشالا ب زودی صاحب خونه بشید عزیزم

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
بچه ها منم یه پولی دارم به نظرتون بخرم بعد تا اخر سال بفروشم سود میکنم ؟

والامن پارسال ی مقدار طلا خریدم گرمی 870بود که با سود و اجرت گرمی ی تومن تموم شد برام  .الانم اومده پایین هنوز سود نکردم سرش . دیگه طلا باید چندین سال صبر کنی 

مشکل همینه دیگه طلا میاد پایین خونه همونطور می مونه ماشین گرون تر میشه...نمیدونم واقعا چرا وبات ندار ...

مرسی گلم

اره خونه همونطور مونده قیمتش با ماشین از شانس من طلا......

چقدر کار کردم و تلاش کردم جمع کردم که اینجوری به باد رفت