2777
2789

چجوریه برنامش؟

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفسیرش از اون حیوون چی بود؟

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
من فکر کنم با این تفاسیر یه چیز هزار برابر وحشتناک تر جلو راهم سبز بشه اگر اون دنیایی باشه 

وای خیلی،خیلی

تازه این یدونه از،گناهاش،بود

فکرش بکن واسه هرگناهی یه هیولا و یه برزخ هولناک داریم

کسایی،که تجربه برزخشون دارن تعریف میکنن مثلا تو کما بودن  رفتن اون دنیا و برگشتن   این دو ...

وای من میترسم از این چیزا 🥺💔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

من که یبار دیدم اصلا خوشم نیومد از برنامش 

ما فعلا زنده ایم تا زندگی کنیم چرا به فکر دنیای بعد مرگ باشیم 

آدم تا زندست باید لذت زندگیشو ببره 

که چی همش ذهنشو درگیر این چیزا کنه که چه اتفاقایی بعد مرگ میوفته 

کرک و پرت میریزه.ولی تلنگر خوبیه واس منی،که خواب بودم یه عمر 

آره خیلی خوبه آدم به خودش بیاد